Robbert Rodenburg in Expeditie Robinson Beeld © Tom Cornelissen

Zó wist Robbert Rodenburg deelname aan Expeditie Robinson geheim te houden

17 december 2021 16:26

Ervoor zorgen dat niemand doorheeft dat je in het geheim meedoet aan 'Expeditie Robinson' is al een grote taak an sich. Maar voor iemand die zijn inkomen voornamelijk uit social media haalt, is het al helemaal moeilijk. Probeer maar eens te doen alsof je 30+ dagen overal bent, behalve op dat onbewoonde eiland ergens in de buurt van Kroatië. Toch lukte het Robbert Rodenburg (23).

"Er was bijna niemand die doorhad dat ik weg was"

In zijn eigen online format Open Kaart vertelt Robbert dat zijn management en vrienden Instagram-berichten uit zijn naam hebben geplaatst tijdens zijn deelname aan de expeditie. "Dat hebben ze waanzinnig goed gedaan", vertelt hij. 

Terwijl hij bezig was met proeven winnen, bondjes smeden en mensen wegstemmen, won Robbert ook nog een prijs voor Open Kaart. Ook daar wisten zijn vrienden en management wel raad mee. "Toen hebben zij dat opgevangen met een post waarin stond dat ik supertrots en blij was. Er was bijna niemand die doorhad dat ik weg was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbert Rodenburg over vriendschap Maxime: 'Ik heb haar ontmoet, ja'

Robbert ging zelfs zo ver dat hij van tevoren al wat filmpjes met vrienden had gemaakt, waardoor het leek alsof hij gewoon thuis in Amsterdam was. "Ik heb een afspraak gemaakt met de mensen van Robinson: ik houd dit geheim. Dan doe ik alles wat ik kan om het geheim te houden."

Met zijn 23 jaar is Robbert de jongste finalist van dit jaar. Samen met Britte, Do en Anouk weet hij het tot de grote finale te schoppen die aanstaande zondag wordt uitgezonden op RTL 4. In gesprek met RTL Boulevard legt de acteur uit dat hij over alle grenzen is heengegaan om zo ver te komen.

Robbert Rodenburg gaat over alle grenzen heen in Expeditie Robinson

02:42
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Robbert Rodenburg hoopt op internationaal succes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!