Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © Instagram @monicageuze

Opnames nieuw seizoen Temptation Island afgerond: 'It's a wrap!'

17 december 2021 19:21

Het seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is pas nét voorbij, maar achter de schermen is er de afgelopen weken hard gewerkt aan alweer een volgende met nieuwe koppels en singles. En dat seizoen laat niet lang meer op zich wachten, nu de opnames klaar zijn.

"It's a wrap!"

Via Instagram deelde presentatrice Monica Geuze de afgelopen weken al vaker foto's vanaf een zonnige bestemming ergens op de Dominicaanse Republiek, waar het seizoen is opgenomen. Nu deelt de YouTube-ster een kiekje waaruit blijkt dat alle kaarten al zijn geschud. 'Omgggggg it's a WRAP', deelt ze bij een foto van wat vermoedelijk het laatste kampvuur is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het kan snel gaan: Temptation-sterren Joop en Chelsy alweer uit elkaar

Waar Monica het eerste Love or Leave-seizoen nog met haar beste vriend Kaj Gorgels presenteerde, was de Belgische presentator Viktor Verhulst in het tweede seizoen van de partij in zijn plaats. Deze keer is Kaj weer terug en ook hij laat via zijn social media weten dat hij terugkeert naar Nederland.

Kaj kan bij thuiskomst niet even uitpuffen, want aanstaande zondag presenteert hij live de finale van Expeditie Robinson. "Ik kan niet wachten!" vertelt hij enthousiast op zijn Instagram Stories terwijl hij druk bezig is met het pakken van zijn koffers. Ook de dag erna is het "rammen, rammen, rammen", aldus de presentator. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine heeft spijt van déze actie in Temptation Island

Pas als alle podcast-opnames erop zitten kan hij eindelijk relaxen en terug naar Ibiza, waar zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk op hem wacht. "En dan ga ik plat", aldus Kaj. "Doe ik even helemaal niks, ook met kerst helemaal niks. Op de bank: pantoffeltjes aan, jogginsbroek, slecht filmpie aan, camembert op tafel dopen met die toast - en een rood wijntje."

Donna en Nico waren afgelopen seizoen te zien als koppeltje, maar gingen single naar huis. Hoe het nu tussen hen zit wordt duidelijk in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!