Sex and the City-styliste: 'Cynthia Nixon snapte niets van mode'

20 december 2021 05:32

Patricia Field (79) werd in de jaren 90 razend populair als de styliste van serie 'Sex and the City'. Nu de reboot van die show uit is, blikt ze in een interview terug op haar ervaringen en heeft ze niet al te vleiende woorden voor actrice Cynthia Nixon (55).

''Cynthia Nixon denkt dat ze alles weet en dat is niet zo''

In The Sunday Times vertelt Patricia dat ze geregeld contact heeft met Molly Rogers, die de mode verzorgt voor reboot And Just Like That.... Patricia werkt zelf momenteel aan serie Emily in Paris en was daardoor niet beschikbaar voor de revival van haar hitshow. Ze raadde Molly aan voor de klus en heeft geregeld contact met haar vakgenoot.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

SATC-actrice Cynthia Nixon haalt uit naar voormalig gouverneur

In het interview zegt Patricia dat ze begrijpt waar Molly 'mee te dealen heeft'. "Ik ken die meiden", aldus de ontwerpster, "Sarah Jessica denkt dat ze alles weet - en dat is ook zo. Cynthia Nixon denkt dat ze alles weet - en dat is niet zo." Nixon, die Miranda speelt in de franchise, is dan ook vaak onderwerp van de gesprekken tussen Field en Rogers. "Als we het over de serie hebben, gaat het over Cynthia. En dan zeg ik altijd tegen haar: ik herinner me nog goed wat jij nu meemaakt met haar."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!