Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen niet weemoedig over einde Veronica Inside

20 december 2021 08:42

Johan Derksen (72) vindt het niet erg dat 'Voetbal Inside' maandagavond tot een einde komt. De laatste aflevering van het praatprogramma met Wilfred Genee (54) en René van der Gijp (60) is dan in deze vorm op televisie te zien.

"Ik heb er vertrouwen in. Als de directie van Talpa ons tenminste met rust laat"

"Het kabbelde voort. Ik zat op een gegeven moment elke keer op mijn horloge te kijken, hoelang nog?", zegt de 72-jarige tegen het AD. "Nou, dan moet je wegwezen van tv. Maar ik ben trots dat wij met dit programmaatje uit de losse pols zolang overeind gebleven zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen gaat dagelijkse show De Oranjezomer niet missen

Het nieuwe programma van de mannen heet VI Vandaag en is elke werkdag te zien op SBS6. Johan is zeker niet van plan om zich dan in te houden, zo vertelt hij aan de krant. "Ik heb er vertrouwen in. Als de directie van Talpa ons tenminste met rust laat. Ik weet dat ze niet altijd blij zijn met ons, maar ik blijf zeggen wat ik vind", aldus de voetbalanalist.

"Dat is onze kracht. Het komt ontzettend ongeloofwaardig over als we wel kritisch zijn op de NPO en RTL en niet op onze eigen winkel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Johan Derksen klaar met 'ordinaire' Veronica Inside

Eerder vertikte Johan het nog om weer met de heren om tafel te zitten. "Ik denk het niet", zei hij vorig jaar toen er naar de samenwerking werd gevraagd. Bekijk de hele video hieronder:

Johan Derksen over samenwerking met VI-mannen: 'Ik denk het niet'

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!