Beeld © SBS6 / Talpa

Gillis-kijkers zien ons Ruud uit z'n slof schieten: 'Kort lontje?'

20 december 2021 21:06

Ruud Gillis en een eendenhok. Het lijkt geen gouden combinatie. Sterker nog, in 'Familie Gillis: Massa is Kassa' was maandagavond te zien dat Ruud ziedend werd tijdens het maken van een eendenhok.

"Zoek het lekker uit"

Terwijl ons Nicol duidelijke doch dwingende opdrachten gaf, probeerde Ruud zo goed als hij kon een opening te zagen in het eendenhok. "Wel recht hè", zei Nicol hem nog. Maar recht zagen, dat lukte niet. Uiteindelijk trapte hij de voorkant van het hok in elkaar. "Zoek het lekker uit. Ik ben er klaar mee." Nicol ziet het allemaal aan, waarna ze zegt: "We gaan koffie drinken, Ruud."

De kijkers van het programma schrokken nogal van de plotse woede van Ruud. 'Kort lontje? Lijkt me levensgevaarlijk om met die gozer samen te wonen', schrijft iemand. Een andere kijker vindt het vooral ongelooflijk dat Ruud boos wordt op zijn bouwproject. 'Ruud wordt niet pissig op Nicol maar op dat eendenhok.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers kwaad op 'slavendrijver' Nicol: 'Doe zelf eens wat'

Eerder bleek al dat Ruud en Nicol niet per se aan gouden combinatie zijn. Toen Ruud de vijver waar de eenden in zwemmen wilde inspecteren, viel hij erin. De hilarische beelden daarvan zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers zien begrafenis voor eend Massa: 'Met koffietafel en al'

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!