Hunted Beeld © Elvin Boer

Kijkers zijn boos: 'Hunted-finale lijkt doorgestoken kaart'

21 december 2021 11:36

Nadat er vorig seizoen een blik BN'ers voor het programma werd opengetrokken, begon enkele weken geleden een groep onbekende burgers aan hun 'Hunted'-avontuur. Maar kans om op tijd het extractiepunt te bereiken in de finale-aflevering, is er volgens de kijkers niet: er zou volgens veel Twitteraars sprake zijn van een doorgestoken kaart. Het regent inmiddels klachten op Twitter over de finale van het programma, die maandagavond werd uitgezonden.

"Waarom zou je nog meedoen aan een programma, waar je na 3 weken door de scriptschrijvers gepakt wordt?"

Al weken rommelt het op Twitter nadat Hunted op tv geweest is, maar het toppunt wordt pas écht bereikt als de duo's Tim en Guus en Kelly en Romy het tot de laatste aflevering weten te schoppen. Aan hen de taak om het extractiepunt te bereiken en uit handen van de opsporingsdiensten te blijven. Dat de duo's tot het einde van de aflevering niet eens wisten wat dit punt zou zijn, is niet het enige wat er mis met het programma is, aldus kritische kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hunted-jagers pakken per ongeluk échte verdachte op: 'Bizar dit'

De kleine foutjes in de afleveringen zijn tot daaraan toe. Eén ding staat echter als een paal boven water: de finalisten maken geen schijn van kans om de eindstreep te halen. Vooral niet als ze via dezelfde container moeten ontsnappen waarin ze in de eerste aflevering zijn afgezet. Laten we niet vergeten dat de hunters het nummerbord van de container in een systeem hebben gezet, waarmee ze de container kunnen tracken en dus direct weten waar de duo's zich bevinden. 

De kijkers thuis vinden er wat van. 'Het is te geregisseerd', schrijven sommigen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Burgemeester Texel woest op makers Hunted wegens heli's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!