Beeld © Videoland

Prince Charming-kandidaten in de clinch na vermeende vrijpartij

22 december 2021 14:55

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar in de zesde aflevering van 'Prince Charming' krijgen de heren het met elkaar aan de stok. Het zijn Jimmy en Rick, die elkaar sowieso al niet goed liggen, die in een ruzie belanden, waarbij vooral eerstgenoemde érg boos wordt. Jimmy is kwaad op Rick omdat hij roddels zou hebben verspreid over een vermeende vrijpartij tussen Casper en Jakop.

"Je bent gewoon een vuil sekreet"

Jimmy geeft aan dat hij kwaad is, omdat Rick zou hebben gezegd dat híj 'de roddel' over Jakop en Casper naar buiten heeft gebracht. "Dan ben je in mijn ogen gewoon een vuil sekreet", zegt Jimmy tegen Rick. "Want jij bent degene die het heeft opgegooid. En kwader kun je me niet krijgen. Ik sta al de hele ochtend te koken van woede."

De roddel ging in het huis dat Jakop en Casper het bed met elkaar hebben gedeeld. Rick zegt juist dat Jimmy de roddel is begonnen en niet hij. Dan grijpt Scott in. "Ik kan wel bevestigen dat jij het gesprek bent gestart", zegt hij dan. Wel vindt Scott dat Jimmy ietwat heftig reageert. "Hij heeft er zelf ook aan bijgedragen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chris kust niet één maar twee mannen in Prince Charming

Het wordt pas ongemakkelijk als Jakop óók de kamer in komt lopen. Wanneer hij met de geruchten geconfronteerd wordt, ontkent hij ten stelligste. "Eén, het is niet gebeurd. Dus het is knap als mensen geluiden hebben gehoord. En twee, het raakt me niet zo. Het raakt me eigenlijk niet. Dus voor mij is het geen onderwerp."

Daarna wijst Jimmy nog kwaad naar Rick. "Als je gaat vingerwijzen, dan ben je fout bezig." Daarop verlaat Rick de tafel. "Ik houd niet van dit spelletje, dus ik trek me terug."

Het fragment zie je hieronder terug.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jakop ontkent intiem moment met Chris in Prince Charming

Jimmy en Rick vliegen elkaar in de haren in Prince Charming

03:44

Een nieuwe aflevering van Prince Charming zie je iedere woensdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!