Johan Derksen Beeld © ANP

Bromsnor Johan Derksen gaat knikkeren in Marble Mania

23 december 2021 00:15

De familie Meiland, OG3NE, René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen doen mee aan het tweede seizoen van 'Marble Mania'. De BN'ers nemen het in de knikkerwedstrijd, die op 6 januari van start gaat, tegen elkaar op, zo maakte SBS woensdag bekend.

In Marble Mania vormen bekende Nederlanders een team waarmee ze knikkerend verschillende banen en parcours moeten belopen. Daarmee wordt geld opgehaald voor het goede doel. Van der Gijp, Genee en Derksen vormen een team, net als de Meilandjes en de dames van OG3NE. In het team van de topsporters zitten Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol, in het team van de oud-olympiërs zitten Marianne Timmer, Nicolien Sauerbreij en Maarten van der Weijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Knikkershow Marble Mania krijgt tweede seizoen

Ook is er een team van darters, gevormd door Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort, eentje van cabaretiers met Roué Verveer, Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en de Roelvinkjes: Dries, Dave en Donny.

Het eerste seizoen van Marble Mania was in januari te zien en trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers. Het format werd uiteindelijk ook verkocht aan België en Duitsland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen niet weemoedig over einde Veronica Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!