William Rutten in Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL

William Rutten bedankt kijkers Perfecte Plaatje: 'Ook voor de kritiek'

23 december 2021 08:54

Het zesde seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' zit erop. Woensdag werd bekend dat Patrick Martens (43) zich in een illuster rijtje met winnaars mag voegen. Jurylid van het eerste uur William Rutten (51) blikt terug op dit spraakmakende seizoen.

"Met de billen bloot voor miljoenen mensen"

De fotograaf richt zich vooral tot de kijkers van het programma, dat iedere week weer een miljoenenpubliek trekt. 'Dank jullie allen voor het kijken, de leuke reacties en ook de kritiek want daar leren we alleen maar van', schrijft hij.

Natuurlijk bedankt William ook de kandidaten, 'die het toch maar even gedaan hebben, met de billen bloot voor miljoenen mensen'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Achter Het Perfecte Plaatje: Bridget voelt zich ondanks exit tóch een winnaar

En komt er volgend jaar een nieuw seizoen? 'Daar kan ik oprecht nog geen eerlijk antwoord op geven omdat ik het gewoon nog niet weet.'

Georgina Verbaan viel vlak voor het laatste deel van de finale af. De actrice had nooit verwacht dat ze zo ver zou komen, vertelt ze in RTL Boulevard online serie Achter Het Perfecte Plaatje. In de video hieronder zie je wat ze te vertellen heeft over haar avontuur.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Juvat na eliminatie Het Perfecte Plaatje: 'Niet heel treurig om'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!