Carlo Boszhard Beeld © Tom Cornelissen

Ook dít is nieuw in volgend seizoen Married At First Sight

23 december 2021 11:44

Hoewel er in 'Married At First Sight' alles aan wordt gedaan om de matches te laten slagen, lukt dat in de meeste gevallen niet. Daarom gaat er in het nieuwe seizoen het een en ander op de schop. Zo heeft een kersvers team van experts de vrijgezellen gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek.

In alweer het zevende seizoen van Married At First Sight gaan verschillende koppels de uitdaging aan: zij wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar óóit eerder gezien te hebben. 

Presentator Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject van de koppels, de voorbereidingen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen op de voet. Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog), Liselotte Visser en Radboud Visser (professionele matchmakers) proberen zoveel mogelijk perfecte matches te maken, die met elkaar trouwen zonder elkaar een keer ontmoet te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS Australië-ster in verwachting van eerste kindje

Ook nieuw dit seizoen is dat er direct getrouwd wordt en het experiment al in de eerste aflevering volop van start gaat. De koppels gaan een wettelijk huwelijk aan, beleven een huwelijksreis én wonen een kleine week samen om elkaar uitgebreid te leren kennen. Wie van de koppels besluit aan het einde van het experiment getrouwd te blijven en wie van hen kiest ervoor te scheiden?

Married At First Sight is vanaf dinsdag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard stortte na opnames van De TV Kantine in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!