Beeld © ANP

Kijkers Onmogelijke Duetten vergelijken René Froger met acrobaat Adriaan

24 december 2021 11:45

In het programma 'Onmogelijke Duetten' krijgen Nederlandse artiesten de mogelijkheid om een duet te zingen met een collega die onbereikbaar of overleden is. Gisteravond in de kerstspecial van het programma ging René Froger (61) het duet aan met de overleden André Hazes. Het zou natuurlijk om zijn stem moeten draaien, maar kijkers hadden vooral oog voor zijn outfit.

"Wat een talenten heeft die acrobaat toch!"

Voor het optreden werden oude beelden gebruikt van een optreden van André Hazes. Dit betekent natuurlijk ook dat de outfit van André en zijn kapsel lichtelijk gedateerd zijn en dan is het wel zo geloofwaardig als René Froger zijn outfit op hem afstemt. Dit deed de zanger dan ook: hij had een opvallende grijze coupe, een zonnebril op en droeg een nogal opmerkelijk zwart pakje met blouse.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick & Simon steken Onmogelijke Duetten in kerstjasje

Hoewel hij de sterren van de hemel zong, ging het op Twitter eigenlijk alleen maar over zijn outfit. Kijkers vonden dat de kleding van René sprekend leek op de outfit die Adriaan altijd droeg in Bassie & Adriaan en er kwamen dan ook de nodige grappen voorbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles roert kijkers tot tranen toe in Onmogelijke Duetten

Naast René Froger traden ook Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE op. Vooral het optreden van Mart met de overleden Bing Crosby kan op de nodige complimenten rekenen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!