Een Huis Vol Beeld © KRO-NCRV Een Huis Vol 29-12-2021

Kijkers Een Huis Vol met mond vol tanden: 'Gast is gewoon stoned'

30 december 2021 11:30

In een gezin met elf kinderen is er niet voor iedereen altijd even veel aandacht. Vader Rob Buddenbruck (43) uit 'Een Huis Vol' heeft daarom een speciale verrassing georganiseerd voor zijn 20-jarige zoon Yoriën, maar die staat vooralsnog niet echt te trappelen. En Twitter lijkt wel te weten waarom.

"Rapper Sjors in de dop"

"Yoriën staat niet graag in de shine", vertelt de pater familias in de aflevering van woensdagavond. "Als je een danser hebt, is hij liever de achtergronddanser." Maar ondanks die woorden van zijn vader blijkt Yoriën wel degelijk een carrière in de spotlights te ambiëren. Hij is namelijk bezig met het opzetten van zijn rapcarrière en daarom heeft Rob geregeld dat Yoriën samen met zijn grote voorbeeld, rapper Kosso, een middag de studio in mag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers genieten van Een Huis Vol: 'Altijd chaos, maar vooral liefde'

Maar echt dankbaar lijkt zoonlief niet te zijn. "Ik houd niet zo van verrassingen", geeft de 20-jarige op als verklaring bij zijn gebrek aan enthousiasme. Twitter heeft andere ideeën. Volgens hen in zoonlief namelijk simpelweg 'zo stoned als een garnaal'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers ontroerd door vrijgevige gezinnen in Een Huis Vol Kerst

Voor de grote gezinnen uit Een Huis Vol is het natuurlijk nog nét wat lastiger om alle coronamaatregelen goed op te volgen. Hoe gaan zij daar mee om?

Een Huis Vol is elke avond om 21.30 uur te zien bij NPO 1.

Zó gaan de familie uit Een Huis Vol om met de coronamaatregelen

01:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!