Beeld © ANP

Ewout Genemans eenmalig presentator Rooijakkers over de vloer

30 december 2021 14:37

Vanaf 5 januari is 'Rooijakkers Over De Vloer' weer wekelijks te zien bij RTL 4. Maar hoewel Art Rooijakkers (45) het programma zijn naam geeft, neemt Ewout Genemans (36) dit seizoen het stokje tijdelijk van hem over. De presentator heeft namelijk corona en kan daardoor niet bij alle opnames zijn.

Het programma waarin Art meeloopt in het leven van bekende Nederlanders thuis en op het werk, is zodoende voor één aflevering in handen van Ewout. Art liet namelijk dinsdag via social media weten dat hij de aankomende dagen in isolatie door moet brengen samen met zijn tweeling van 4,5 jaar. De presentator heeft gelukkig enkel last van milde symptomen en zijn twee dochtertjes hebben niets, zo liet zijn manager weten aan RTL Boulevard. Maar ja, als er één ding is dat Art momenteel niet mag, is het bij anderen over de vloer komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers mag weer praten na behandeling aan poliep

Art zorgde in oktober nog voor de nodige ophef toen hij snotverkouden aanschoof bij de talkshow van Eva Jinek. Kijkers vroegen zich af of hij niet beter had kunnen thuisblijven, maar later bleek dat de presentator zich uitvoerig had laten testen vóór de uitzending en dus geen corona had.

Binnenkort zal Art weer te zien zijn in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Na het grote succes van de eerste reeks, hoopt hij natuurlijk dat dit voortgezet wordt:

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

03:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout wil kracht van kinderen Peter R. de Vries laten zien in docu

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 5 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!