Selling Sunset Beeld © Lindy Lin / Netflix

Dit zijn de Selling Sunset-makelaars die je niet in de serie ziet

30 december 2021 17:16

Het vierde seizoen van Netflix-hit 'Selling Sunset’ is vorige maand van start gegaan. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van de duurste huizen, maar natuurlijk ook de beste bitchfights tussen Christine, Chrishell, Amanza en de rest. Er werken bij The Oppenheim Group echter ook mensen die we niet kennen.

In Selling Sunset wordt makelaarskantoor The Oppenheim Group gevolgd. Toch krijgen we als kijker maar een deel van het bedrijf - en alle bijbehorende drama - te zien. 

De makelaars die we vanaf seizoen 1 in Selling Sunset voorbij zien komen zijn Christine, Chrishell, Mary, Heather, Davina, Amanza en Maya en in het vierde seizoen voegen Vanessa en Emma zich daaraan toe. Chrishell Stause verliet aan het einde van het derde seizoen het toneel omdat ze het allemaal niet meer aankon. Er zijn echter ook een heleboel makelaars werkzaam bij The Oppenheim Group die niet voorbijkomen in de realityserie. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine Quinn uit Selling Sunset openhartig over PTSS na bevalling

Cassidy Hiepler

Cassidy Hiepler kwam in juni 2020 bij het bedrijf werken volgens de website van The Oppenheim Group. Op Instagram deelt ze begin deze maand nog een enthousiast kiekje van haar werk. 'Ik heb veel liefde voor The Oppenheim Group, de klanten en m’n nieuwste project', schrijft Cassidy daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Baby van Selling Sunset-ster stilgeboren

Nicole Young

Nicole Young komt oorspronkelijk uit Minnesota, maar woont sinds 2007 in Los Angeles. Ze begon haar carrière in marketing, maar stapte over naar onroerend goed en is momenteel een van de beste makelaars bij het makelaarskantoor.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit Selling Sunset alweer uit elkaar

Graham Stephen

Graham Stephen heeft zichzelf wel eens laten zien in Selling Sunset, maar is geen officieel castlid. Volgens zijn profiel behaalde hij zijn vastgoedlicentie kort na zijn 18e verjaardag en dook in 2008 met Coldwell Banker Previews International de wereld van onroerend goed in. Sinds 2008 heeft Graham maar liefst $125.000.000 aan onroerend goed verkocht. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó belachelijk duur zijn de empanada's van Emma uit Selling Sunset

Kate Gallivan

Geboren in Nashville, zeven jaar geleden verhuisd naar Los Angeles, en in 2016 werd Kate Gallivan makelaar in onroerend goed. Ze wordt door het kantoor geprezen om haar 'aandacht voor detail, effectieve communicatie en een positieve houding is haar recept voor succes’.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Door déze ex van Christine en Emma begon alle drama in Selling Sunset

Omar Abaza

De makelaar Omar Abaza heeft een flinke talenknobbel. Hij spreekt vloeiend Engels, Frans en Arabisch en is al meer dan 15 jaar betrokken bij strategische ontwikkelingsprojecten van verschillende woningen.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drama, jaloezie en tranen: Netflix deelt nieuwe trailer Selling Sunset

Romi Mouillon

Romi Mouillon is geboren en getogen in de Bay Area, Californië. Toch koos ze ervoor om in 2013 naar Los Angles te verhuizen. Ze heeft jarenlang over heel de wereld gereisd als onderdeel van het marketingteam van Salesforce.com-baas Marc Benioff. Daarna heeft ze een overgang naar commercieel vastgoed gemaakt en kwam ze terecht bij The Oppenheim Group.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine is eindelijk terug: seizoen 4 Selling Sunset op netflix

Alice Kwan

Alice Kwan komt uit Australië en heeft een achtergrond in mode en reizen. De afgelopen jaren heeft ze vooral veel gewerkt in de makelaardij. Alice gelooft dat reizen en cultuur de geest verruimen en dat lekker eten en goede wijn het lichaam van brandstof voorzien. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fans van Selling Sunset opgelet: er komt een spin-off van de show

Peter Cornel

Peter Cornel is makelaar en directeur van de Sports & Entertainment Division van The Oppenheim Group. Hij is geboren in San Francisco en voordat hij makelaar werd had hij een carrière in professioneel basketbal, dus die sporttak komt hem niet zomaar aanwaaien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!