Patrick Martens en Pernille le Lau Beeld © Koffietijd

Patrick Martens vertelt stralend over nieuwe liefde in Koffietijd

31 december 2021 12:27

Patrick Martens (43) heeft geen eenzame kerst gehad. De presentator heeft sinds een tijdje weer een relatie en straalt dan ook van verliefdheid in 'Koffietijd'. "Ik kijk eigenlijk met heel veel fijne herinneringen naar het afgelopen jaar, het was eigenlijk een heel mooi jaar voor mij", blikt hij terug.

"Ik ben eigenlijk best wel blij met 2021"

"Ik heb een hele leuke vriend nu die ik begin dit jaar heb ontmoet, in april", vervolgt Patrick, die in het verleden een relatie had met zanger en musicalster Freek Bartels. "Dus daar ben ik ongelofelijk blij mee. Ik heb óók nog Het Perfecte Plaatje gewonnen, dus dat zijn wel twee hele leuke hoogtepunten van het jaar. Dus ik ben eigenlijk best wel blij met 2021."

Met wie Patrick het zo leuk heeft, dat houdt hij nog lekker voor zichzelf. Eerder zei hij het volgende tegen Shownieuws: "Het is iemand die jullie niet kennen en die helemaal niet in dit wereldje zit. Het is gewoon de allerleukste Brabander die er is."

Nieuwe liefdes in 2021 voor Patrick Martens en Pernille La Lau

01:56
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Patrick Martens na winst Perfecte Plaatje: 'Voelt fantastisch'

Pernille la Lau, met wie Patrick de uitzending presenteert, vertelt op haar beurt dat het ook voor haar een jaar van uitersten is geweest. Zo hadden haar ouders ineens veel zorg nodig, maar ook werd ze verliefd. "Ondanks alles, soms stond de tijd stil en dan ging 'ie weer snel, heb ik hele mooie momenten gehad", aldus de presentatrice. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pernille la Lau weer gelukkig in de liefde: 'Gaat heel goed'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!