Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

'Dit is waarom Glen de vrijstelling aan Everon gaf in WIDM'

2 januari 2022 14:32

'Wie is de Mol?' is gisteravond van start gegaan. Zo'n 3,1 miljoen kijkers zagen hoe Suzanne Klemann (58) als eerste afviel en hoe Glen Faria (42) zijn maatje Everon Jackson Hooi (39) een vrijstelling gaf. In de online serie 'Niet de Mol' legt Suzanne nu uit waarom Glen die beslissing maakte.

"Het was voor hem heel pittig"

In Niet de Mol blikt Suzanne terug op haar kortstondige deelname. Toen ze de test gemaakt had, had ze eigenlijk meteen al door dat het niet goed zat. Ook voelde ze aan dat Glen de vrijstelling aan Everon zou geven. De eerste nacht trok Suzanne namelijk op met Glen. "Toen hebben we heel veel gesproken met elkaar. Het was heel emotioneel. We zijn heel diep gegaan met zijn tweeën." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nachtmerrie voor kandidaten: Suzanne eerste afvaller WIDM

Glen uitte toen al zijn zorgen over Everon. "Hij zei: 'Everon heeft het heel moeilijk nu.'" Suzanne zag ook dat de GTST-acteur er doorheen zat. "Het was voor hem heel pittig." Glen had toen al aan de zangeres laten weten dat als hij Everon zou kunnen helpen, hij dat ook zou doen. Voor haar was het dan ook logisch dat Glen de vrijstelling aan hem gaf. 

Aan het einde van de aflevering was te zien hoe Suzanne na haar exit nog een uitnodiging kreeg. Ze vertelt in Niet de Mol dat ze daarom niet meteen terugging naar Nederland, maar in Albanië verbleef. In het Afvallershotel werd zij telkens herenigd met een afvaller. "Dus je bent eigenlijk exit maar ergens aan het einde (...) kom je weer terug." Volgens Suzanne is dat een troostprijs omdat de andere afvallers haar bij konden praten. "Dat vond ik heel erg fijn en daar ben ik ook heel erg dankbaar voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In dít land vindt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaats

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!