Vincent B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Bruiloft aan het plannen? Vincent uit B&B Vol Liefde stelt B&B open

03 januari 2022 11:38

Kijkers zagen in 'B&B Vol Liefde' hoe de enthousiaste Vincent zijn B&B volledig onder handen nam en stukje bij beetje afmaakte - oké, met wat hulp van zijn vrouwen. Inmiddels staat er een heuse B&B, waar binnenkort zelfs getrouwd kan worden! Dat laat de realityster, weten via Instagram.

"Wij zorgen dat de tuin op en top is en laten jullie van alles genieten"

In het bericht laat Vincent weten dat koppels vanaf 2023 bij Casa Valduggia, en weddingplanner Chantal, terechtkunnen. 'Van de meest romantische en compleet verzorgde trouwlocatie tot de huisvesting van alle genodigde gasten. Aan alles wordt gedacht!' luidt het bericht. Via de aanvullende website laat Vincent weten dat het bruidspaar zelf kan kiezen waar de ceremonie wordt gehouden, hoe en waar de bruiloftsgasten ontvangen worden én waar - niet geheel onbelangrijk - de borrel plaatsvindt.

'Heerlijk dineren aan ronde tafels onder de bomen of aan een lange tafel op het overdekt terras. Zelfs jullie feest kan georganiseerd worden in de tuin', valt er te lezen. 'Wij werken met vaste, zoveel mogelijk, lokale partners waardoor het ook écht Italiaans aanvoelt. Wij zorgen dat de tuin op en top is en laten jullie van alles genieten, zowel van de voorbereiding als de dag(en) zelf.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob uit B&B Vol Liefde doet zijn kant van verhaal over breuk

Vincent eindigde in het programma met Monique, maar na de opnames kwamen de twee al snel tot de conclusie dat de liefdesklik ontbrak. Alleen in Casa Valduggia zit Vincent echter niet, hij heeft namelijk een nieuwe vriendin: Jessica. Vincent en Jessica kennen elkaar al van voor het programma. "Ik heb haar via Tinder leren kennen. We zouden een keertje uit eten gaan, maar dat viel toen toch een beetje dood en de afspraak ging niet door", vertelde hij eerder aan RTL Boulevard.

Na het eerste contact was het een tijdje stil, totdat Jessica Vincent plotseling voorbij zag komen met een oproep voor B&B Vol Liefde. Toen aan het einde van het eerste seizoen bleek dat Vincent en Monique niet samen verder gingen, nam Jessica alsnog contact op met Vincent. De twee raakten weer volop aan de praat en uiteindelijk stelde Jessica spontaan voor om voor vijf dagen een ticket te boeken naar Italië. En van het een kwam het ander!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vincent uit B&B Vol Liefde deelt eerste foto van vriendin

Ook Roxanne is weer gelukkig in de liefde. In onderstaande video vertelt ze er alles over:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!