Kardashians Beeld © ANP

Ze gaan gewoon door: dit is de teaser van de nieuwe Kardashian show

3 januari 2022 13:51

Vorig jaar werd het allerlaatste seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians' groots aangekondigd. Maar we hebben het niet lang zonder Amerika’s bekendste familie hoeven doen: dit jaar zijn de Kardashians alweer terug met een spiksplinternieuwe realityserie, zo werd zondag bekend.

''Nieuw jaar, nieuw begin''

Voor de één was het een heugelijke dag, voor de ander was het een hele omschakeling. Na 14 jaar en 20 seizoenen kwam er vorig jaar een einde aan Keeping Up With The Kardashians. In juni 2021 konden we voor het laatst genieten van de spraakmakende familie.

Maar wat zijn realitysterren zonder realityshow? Dat heeft de Kardashian/Jenner clan ook moeten denken. En daarom zijn ze na een halfjaar van afwezigheid weer terug van weggeweest met een nieuwe show, genaamd - hoe kan het ook anders - The Kardashians. Zondag heeft Disney+ de eerste teaser van de serie gedropt. 'Nieuw jaar, nieuw begin', staat erbij geschreven.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Na Kim Kardashian is ook Kanye West aan het daten

Hoe The Kardashians inhoudelijk vorm gegeven gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat we dit jaar gewoon verder kunnen genieten van deze geliefde familie. De serie zal verschijnen op het streaming platform Hulu en in Nederland is de serie te zien via Disney+. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kardashians na afscheid show: 'Was het de juiste keuze?'

'Laatste seizoen KUWTK bevat nóg meer drama'

05:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!