Lang Leve de Liefde Beeld © SBS6

Will uit Lang Leve de Liefde gaat op zijn knieën voor Willeke

3 januari 2022 21:50

Ze waren hét droomkoppel in het datingprogramma 'Lang Leve de Liefde': Will en Willeke. De date van de twee tortelduifjes duurde maar liefst vier dagen en de liefde spatte ervan af. Ruim een jaar later zijn ze nog steeds een liefdeskoppel en hebben ze een volgende stap genomen. Dat kunnen we zien in een terugblik van het programma.

''Wat ga je nou doen?!''

Zo’n goede match als Will en Willeke komt niet vaak voor in het programma. Het is dan ook niet zo gek dat de twee tot op de dag van vandaag zielsgelukkig met elkaar zijn.

Het gaat zelfs zo goed dat Will zijn liefde voor Willeke wil bezegelen met een verbintenis ring. ''Wat ga je nou doen?!'' zegt Willeke verbaasd wanneer Will tijdens een wandeling op het strand plots op zijn knieën gaat. ''Ik weet dat ik ooit ga trouwen. Ik heb hier twee ringetjes voor ons beiden, die ons zal verbinden door het leven bij ons op aarde'', zegt Will, waarna hij de ring aan haar overhandigt. ''Oh mijn god'', reageert Willeke emotioneel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aftellen geblazen: er komt een Lang Leve de Liefde special

De twee wonen inmiddels ook samen onder één dak. Will koos er namelijk voor om naar zijn grote liefde in Friesland te verhuizen. ''Het is wat makkelijker dan elke keer te reizen'', vertelt Will. ''Ik vind het heel dapper dat hij Weesp heeft verlaten. En dat we de verhuizing met z’n tweeën gedaan hebben, ben ik heel trots op'', vult Willeke glunderend aan. 

Er was wel een meningsverschil over de inrichting. Willeke vertelt grappend: ''Er was één kastje, die vond ik zo lelijk. We hadden een kleine vrachtwagen gehuurd met twee jongens. En toen Will binnen was zei ik fluisterend tegen de verhuizers: 'Hey jongens, zeg even tegen hem dat het kastje er niet meer in kan'. Dat hebben ze gedaan en toen is het kastje daar gebleven.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Op seks beluste man maakt geen goede beurt in Lang Leve de Liefde

Niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts presenteerde een special over de populaire SBS-datingshow. De cabaretier blikt daarin met enkele kandidaten terug op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar. 

Marc-Marie in Lang Leve de Liefde-special: 'Waarom doe je dit?'

02:34

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien bij SBS6 en terug te kijken via KIJK.nl.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!