Pauline Wingelaar Beeld © Echte Gooische Moeders

Pauline Wingelaar twijfelt over vierde kindje: 'Krijg Belle niet terug'

6 januari 2022 12:01

Tot Pauline Wingelaars grote verdriet beviel ze op 30 september veel te vroeg van haar dochter. Belle kwam 21 weken te vroeg ter wereld en overleed door vroeggeboorte. In een nieuwe aflevering van 'Echte Gooische Moeders' vertelt Pauline (35) nog niet zeker te weten of ze voor een vierde kindje wil gaan.

"Ik wilde zo graag een derde kindje, dat heb ik nu gekregen"

Pauline en haar gezin maken binnenkort een frisse start in Bussum. Maar voordat het zover is moet hun nieuwe woning eerst flink onder handen genomen worden. "Het is een huis waar niemand zijn vingers aan durfde te branden omdat het a: een monumentaal pand is, b: het is een houten huis en c: alles, maar dan ook werkelijk álles moet nog gedaan worden", legt Pauline uit in een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders, die nu te zien is bij Videoland.

De realityster vertelt al een tijdje niet meer in het huis te zijn geweest: "Ik kom er niet zo vaak want ik was natuurlijk eerst zwanger en toen dacht ik alleen maar: de hele wereld kan me gestolen worden, want ik maakte me alleen maar druk om haar en mij - en voor de rest dacht ik: dat komt allemaal wel goed."

Pauline showt vol trots haar nieuwe paleisje in Gooische Moeders

00:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar veerkrachtig na verlies dochter: 'Had dit niet verwacht'

Pauline heeft het dan ook zichtbaar moeilijk als ze er weer zijn en de kamer betreden die ze voor hun dochter in gedachten hadden. "De laatste keer dat ik daar kwam was het nog de babykamer. (…) Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, het was zo’n mooi kamertje geweest."

Haar man Harmen sleept Pauline erdoorheen. "Wat wij hebben meegemaakt heeft ons zó naar elkaar toegebracht, dat had ik niet verwacht", vertelt ze dankbaar. "Harmen is zo lief en geeft me zoveel ruimte om verdrietig te zijn, te huilen. Hij zou nooit zeggen: 'Kom op zeg', hij is in alles trots op me. Ik hield al heel veel van hem, maar ik houd nu nog meer van hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeders krijgen body wrap: 'Ik tel de minuten af'

Als goede vriendin Leslie even later langskomt vertelt Pauline dat ze nog niet hebben besloten of ze voor een vierde willen gaan. "Ik heb met Harmen besloten dat we in ieder geval eerst hier gaan wonen en rust in de tent gaan creëren. (…) We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen."

"Harmen begint er vaak over", vervolgt Pauline even later als ze alleen voor de camera zit. "Ik denk toch dat dat komt omdat hij een man is en redelijk praktisch is, en denkt dat het misschien troost biedt. Ik denk ook wel dat het troost biedt. Het vervangt Belle niet, maar het wil niet zeggen nu Belle overleden is dat mijn wens voor nog een baby weg is. Ik wilde zo graag een derde kindje, dat heb ik nu gekregen - al is ze overleden. Ik denk dat ik eerst rust moet krijgen."

Echte Gooische Moeders is elke donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!