Pascale in 'The voice of Holland' Beeld © RTL/Videoland

Oud-kandidaat Voice Kids imponeert opnieuw in TVOH

07 januari 2022 22:41

Pascale (17) wist in 2019 in 'The Voice Kids' de harten van de jury en de kijkers te veroveren, maar ook nu ze met de volwassenen mee mag doen krijgt ze het voor elkaar om de coaches allemaal om te laten draaien.

"Echt te gek"

Met haar uitvoering van 'Voilà', waarmee Barbara Pravi het afgelopen jaar de tweede plek op het Eurovisiesongfestival veroverde, maakte Pascale diepe indruk op de coaches. Al na enkele seconden draaide Anouk voor haar, waarna Ali B, Glennis Grace en Waylon snel volgden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België

De complimenten worden vervolgens op haar afgevuurd. "Wat een verrassing ben je. (...) Ik ben echt een beetje van je onder de indruk", aldus Waylon. "Bizar mooie stem", vindt Glennis. "Wauw, het beste wat we tot nu toe hebben gezien", stelt Ali B. "Prachtige stem! (...) Echt te gek", gooit Anouk daar nog eens bovenop. De lovende woorden komen aan bij Pascale, die uiteindelijk kiest om zich aan te sluiten bij het team van Anouk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan en Typhoon nemen plaats in The Voice als coach

Pascale wist het in The Voice Kids tot de halve finale te schoppen. "Ik heb de tijd van mijn leven gehad daar", verklaart ze. De keuze om mee te doen aan The voice of Holland was dus snel gemaakt. Vóór haar auditie werd ze overigens ook verrast. Niemand minder dan Barbara Pravi gaf haar namelijk advies: "Zing met je hart!"

Naast het reguliere programma is er nog een nieuwe element toegevoegd aan TVOH. Acts voor wie niet wordt gedraaid, maken tóch nog kans. Maan en Typhoon kijken stiekem mee tijdens de audities en pikken er een paar uit die zij alsnog onder hun hoede nemen. In de video hieronder leggen de twee coaches het uit:

The voice of Holland is elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!