Glennis Grace, Niene en Anouk in 'The voice of Holland' Beeld © RTL/Videoland

Kandidaat krijgt wind van voren in TVOH: 'Echt niet goed'

08 januari 2022 12:42

Het showbizzvak is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn een hele hoop aspiranten. In Nederland doet een aanzienlijk deel daarvan in 'The voice of Holland' hun greep naar het sterrendom. Zo ook Niene (23), die met haar vertolking van 'Dangerous Woman' de coaches hoopte te overtuigen van haar talent. Dat liep helaas anders.

"Ik zie het niet gebeuren dat jij een soort nieuwe ster wordt"

Nadat Nienes uitvoering erop zit, krijgt ze direct een toespraak van Glennis. "Ik vind dit heftig, want ik vond het echt niet goed. Het ging alle kanten op”, aldus de coach. “Ik ben gewoon in shock een beetje.” Glennis houdt er naar eigen zeggen niet van als iemands stem 'alle kanten' op gaat. "Ik weet niet of je zangles hebt..." voegt ze eraan toe. "Ik studeer zang", antwoordt Niene, die op het Conservatorium van Enschede zit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace verwacht discussies met mede TVOH-coach Anouk

Ook Anouk is niet bepaald onder de indruk van Nienes zangkunsten. "Het was inderdaad niet echt heel goed", zegt ze erover. "Er zaten goede stukjes in, waarvan ik dacht: daar zit wat. Maar dan ging het direct daarna weer een beetje mis. (...) Ik zie het niet gebeuren dat jij een soort nieuwe ster wordt. Het is niet bijzonder genoeg."

Toch houdt Anouk hoop. Soort van. "Volgende keer kom je terug en blaas je ons allemaal omver. Ik hoop het echt voor je. Dat zou een giller zijn. Denk het niet, maar je weet het nooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voice-winnaar Dennis van Aarssen brengt kerstnummer uit

Anouk en Glennis zijn nog niet van Niene af. Ali B ziet namelijk wel potentie en neemt haar onder zijn hoede. Hoe dat afloopt, zien we in de komende weken. 

Daarnaast zijn er nog twee nieuwe coaches toegevoegd aan het panel: Maan en Typhoon! De twee vertellen hieronder over hun rol in het programma.

The voice of Holland is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!