Walter Vermeer Beeld © RTL

Married at First Sight eert overleden trouwambtenaar Walter Vermeer

5 januari 2022 10:58

Een bijzondere aftrap van het nieuwe seizoen 'Married at First Sight'. Het programma stond dinsdag tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stil bij het overlijden van Walter Vermeer. Hij had een geliefde rol in het programma, waar hij onder anderen kandidaten Henk en Chantal, Mick en Daisy en Lars en Lizzy huwde.

"Ter nagedachtenis aan 'onze Babs'"

Nieuw dit seizoen van Married at First Sight is dat er direct getrouwd wordt en het experiment al in de eerste aflevering volop van start gaat. Hoewel kijkers genieten van aanstaande bruid en bruidegom Astrid en Sander, voelt het toch niet compleet zonder de trouwambtenaar.

Aan het einde van de aflevering wordt daarom aan Walter, die op 8 april 2021 overleed op 49-jarige leeftijd, een ode gebracht. 'Ter nagedachtenis aan 'onze Babs'', valt er te lezen bij een foto van hem.

Married at First Sight
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-experts begeleiden eerste koppel richting het altaar: 'Lang naar uitgekeken'

Waaraan Walter is overleden is niet bekend. RTL liet na zijn overlijden weten aan RTL Boulevard dat de familie geen uitspraken zal doen over de oorzaak van zijn dood.

Naast zijn werk als trouwambtenaar was Walter ook in te huren als dagvoorzitter, spreker en trainer. Daarnaast schreef hij een kinderboek. Hij was getrouwd met Chantal, met wie hij twee kinderen heeft: zoon Dorus en dochter Lola.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joep uit De Bachelorette te zien in nieuw seizoen MAFS

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. Volgens seksuologe en expert Eveline Stallaart hebben ze dit jaar goede hoop dat de matches wél slagen.

'Experts hebben goede hoop dat MAFS-matches dit jaar wel slagen

02:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!