Talitha Muusse Beeld © ANP

Talitha Muusse weet dankzij Op1-rel waar ze staat in het leven

05 januari 2022 09:09

Televisiemaker Talitha Muusse (30) heeft lang getwijfeld of ze er goed aan deed om weg te gaan bij het programma 'Op1'. De presentatrice had het gevoel dat zij haar eigen geluid niet kon laten horen aan tafel bij de NPO-talkshow. Maar inmiddels heeft ze volledig vrede met het besluit en is zij trots op haar keuze.

"Ik weet nu dat mijn principes belangrijker zijn dan mijn carrièrekansen, status of geld"

Dat vertelde zij woensdag in gesprek met Mischa Blok op NPO Radio 1. "Ik heb 's nachts in bed veel getwijfeld: heb ik nou een fout gemaakt? Waarom ben ik toch zo principieel? Je gooit je eigen glazen in, wat doe je met je carrière, je hebt hier zo hard naar toegewerkt!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talitha Muusse heeft geen spijt van Op1: 'Daar zitten voelde als een persoonlijke overwinning'

Maar inmiddels, na een jaar, is ze in een fijne fase beland en heeft zij volledig vrede met de manier waarop zij Op1 heeft verlaten. "Het is heel fijn om een soort trots te voelen", legde zij uit. "Ik weet nu dat mijn principes belangrijker zijn dan mijn carrièrekansen, status of geld. Het is best fijn om daar een keer in getest te worden. Ik ben nu dertig en ik weet waar ik voor sta: dat brengt best rust."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann nieuw Op1-duo

De presentatrice had onderschat hoe groot de impact van een podium als Op1 zou zijn. "Je ervaart opeens een enorme publieke bekendheid, iedereen heeft een mening over je: dat had ik nog nooit op zo'n grote schaal meegemaakt. Zeker als het dan zo afloopt, is dat een flinke klap."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!