Jasmine Sendar Beeld © Tom Cornelissen

Jasmine nog niet bekomen van 'nasty' exit Expeditie: 'Waarom ik?'

05 januari 2022 16:16

Jasmine Sendar (44) kreeg het nodige voor haar kiezen in het afgelopen seizoen van 'Expeditie Robinson'. Desalniettemin wist ze het maar liefst 29 dagen vol te houden. Hoewel ze enorm genoten heeft van het avontuur, vond ze al het gekonkel maar niets laat ze weten in 'Flair'.

"Ik was constant op mijn hoede"

Jasmine vertelt nog altijd verbaasd te zijn over hoe 'nasty' het spelletje soms werd gespeeld. "Ik vond de proeven fantastisch, maar al het gedoe eromheen... Ik had het daar niet zo door, omdat ik overal buiten stond. Toen ik het terugzag en hoorde wat mensen over me zeiden, dacht ik wel: shit, wat heb ik fout gedaan, waarom waren alle ogen op mij gericht?" blikt ze terug.

"Dat klinkt nu heel zwaar, maar ik heb er vooral enorm van genoten (...) Het stond op mijn bucketlist en ik ben blij dat ik het heb gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yuki stond iedere dag op punt om te vertrekken uit Expeditie Robinson

Met de kennis van nu zou de actrice weer precies hetzelfde gedaan hebben. "Ik ben wie ik ben en daar ben ik heel blij mee. Maar ik hoorde van familie en vrienden wel dat ze mijn bubbly personality misten - ik houd van grapjes maken."

En daar zagen kijkers, vanwege al het gekonkel om haar heen, weinig van terug. Jasmine legt uit: "Ik zat daar met een groep mensen bij wie ik geen aansluiting vond. Dan trek je je toch een beetje terug (...) Ik was constant op mijn hoede. Dat was niet erg, want ik deed niet mee om vrienden te maken. Ik heb al vrienden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó wist Robbert Rodenburg deelname aan Expeditie Robinson geheim te houden

Voor Jasmine kreeg haar deelname nog een extra vervelend staartje. De actrice had namelijk behoorlijk wat problemen met haar... ontlasting, na haar vertrek. Daarover vertelt ze meer aan RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!