Beeld © SBS

Vriendin van Rico Verhoeven duikt op in Steenrijk, straatarm

5 januari 2022 21:36

In een nieuw seizoen van 'Steenrijk, straatarm' ruilen personal trainer Naomy en haar zoon Isaiah (14) van huis en haard met de Friese moeder Anouschka en 17-jarige dochter Seyenna. Naomy is geen onbekende: afgelopen zomer onthulde Rico Verhoeven (32) nog in 'De Telegraaf' dat de twee het erg leuk hebben samen.

Met het opbouwen van een succesvol sport-imperium laat Naomy de afgelopen jaren haar kassa goed rinkelen. Samen met haar puberzoon plukt ze nu de vruchten van het harde werken. En of ze dat doen, want ze leven een glamoureus bestaan met een weekbudget van maar liefst 1250 euro. Dat staat in schril contrast met de situatie van Anouschka. Samen met haar dochter moet zij het van 'maar' 80 euro per week doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacky, ex van Rico Verhoeven, weer gelukkig in de liefde

Een moeilijke jeugd, mannen die weglopen en moeite om mensen te vertrouwen: Anouschka heeft zware tijden achter de rug. Hoe kleiner haar weekbudget werd, hoe kleiner haar wereld werd. Door de stress heeft ze slapeloze nachten. In de luxe van de Amsterdamse grachtengordel beleeft ze samen met Seyenna hoe het is om niet ieder dubbeltje om te hoeven draaien. 

Koken boven de kattenbak van de katten waar de keutels nog in liggen: het is een doorn in het oog van Naomy én de kijker thuis. Kijkers uiten daarover hun ongenoegen op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank uit Steenrijk, Straatarm in één klap schuldenvrij door Mark

Steenrijk, straatarm wordt iedere woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!