Dokter Roman Beeld © RTL / Videoland

Dokter Roman-actrice duikt op in GTST en dat belooft weinig goeds

06 januari 2022 17:03

'GTST'-huisarts dokter Roman is alweer een tijdje geleden verhuisd naar Meerdijk. Dat deed hij vooral met het idee om zijn donkere verleden achter zich te laten. Uit de nieuwe afleveringen van 'GTST' op Videoland blijkt echter dat dit hem juist is gaan achtervolgen.

Afgelopen zomer ging Videoland-serie Dokter Roman van start. Kijkers leerden de huisarts daarin van een heel andere kant kennen. De charmante dokter bleek namelijk een stalker te zijn. Hij werd verliefd op zijn patiënt Evi Schuurman en raakte geobsedeerd met haar leven. Roman ging zo ver in zijn obsessie dat hij de ex-man van Evi verwondde. Na dit incident sloeg Roman op de vlucht en belandde hij in Meerdijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig GTST-actrice: 'Ik verdiende daar het minimumloon'

Ook daar kon Roman zich niet beheersen. Nu richtte hij zijn pijlen op zijn getrouwde assistente. Tot zijn grote verbazing komt nu ook een oude bekende opduiken in Meerdijk: zijn ex-patiënt Evi probeert namelijk op heel opmerkelijke wijze contact te zoeken. Evi doet alsof ze een nieuwe patiënt is en maakt een afspraak via zijn assistente. Het is nog maar de vraag wat dit bezoekje voor de dokter te betekenen heeft... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-fans, zet je schrap! De bitch, uh, Billy is bijna back

De trailer van Dokter Roman bekijk je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!