Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Primeur in Married at First Sight na bruiloft Astrid en Sander

11 januari 2022 22:01

Het experiment dat 'Married at First Sight' heet is officieel weer begonnen! In de eerste aflevering konden we zien hoe de eerste twee koppels op weg gingen naar het altaar. Niemand heeft nog enig idee wat hen te wachten staat, maar voor de moeder van bruid Astrid is het huwelijk nú al een succes.

"Ik hoop dat ze hartstikke gelukkig zijn"

Astleigh en Rowan kregen in de eerste aflevering de schrik van hun leven kregen toen presentator Carlo Boszhard hen overviel met dé gouden envelop. Astrid en Sander zijn al een stapje verder en op Slot Zeist houdt iedereen zijn adem in als bruid Astrid haar entree maakt. Sander moet er zelfs meteen van huilen. Al komt er al snel een grote glimlach tevoorschijn als de twee elkaar in de armen sluiten en opbiechten hoe zenuwachtig ze wel niet zijn. "Twee zenuwlijders bij elkaar", geinen ze.

Astrid krijgt het warm van geloften Sander in MAFS

01:01
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight eert overleden trouwambtenaar Walter Vermeer

Ook de moeder van Astrid houdt het niet droog - net als de experts van het programma, die in de zaal zitten. "Wees zuinig op d'r, hè", spreekt ze Sander streng toe wanneer ze haar dochter weggeeft. Als de plechtigheid er eenmaal opzit, wil ze de experts bedanken. En dat is voor het eerst in de geschiedenis van het progamma. "Dankjewel voor alles, voor de mensen… die lief zijn voor mijn dochter", zegt ze, waarna ze Carlo in de armen valt. "Het is mijn dochter en ik ben zo blij. (…) Ik weet niet meer wat ik moet zeggen, het is goed zo. Ik hoop dat ze hartstikke gelukkig zijn."

Astrid en Sander moeten wel nog even wennen aan hun nieuwe titel. "Ik had niet meer verwacht om op mijn leeftijd, 62, nog te trouwen", vertelt de bruidegom. "Het is eigenlijk een heel raar idee, maar wel een heel speciaal idee. Heel apart, maar wel heel mooi."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'

Rowan en Astleigh zijn nog niet zo ver, maar hebben al een beetje kunnen wennen aan het idee dat ze binnenkort het jawoord geven aan een onbekende. Die dag komt sneller dan gedacht: in de tweede aflevering van het seizoen zien de aanstaanden elkaar voor het eerst. "Misschien is deze deur wel de toegang naar een hele nieuwe fase in mijn leven", aldus de bruid.

Ook het derde koppel, Arjan en Maurice, lijkt helemaal te kloppen samen. Bloemist Arjan heeft veel van de wereld gezien en is nu klaar om zich te settelen. "Ik zoek in een relatie eigenlijk gewoon een maatje. Dat je gewoon elkaar mag erkennen voor het feit dat je bij elkaar wil zijn. Dat lijkt me ontzettend leuk om weer mee te maken. Ik hoef geen invulling, ik heb het prima. Maar samen ben je wel veel leuker en beter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married At First Sight-koppel verwelkomt eerste baby

Arjan is gekoppeld aan de 46-jarige Maurice uit Rotterdam, die sinds een jaartje weer alleen is en veel heeft geleerd van zijn vorige relaties. "Ik heb een heel leuk leven en ik doe heel leuke dingen, maar wat ik echt heel graag wil is omdat samen met iemand te doen, met een partner", geeft hij aan. "Omdat ik van mening ben: hoe leuk is het om de dingen te doen die je leuk vindt om dat samen te doen, dat je dat kan delen."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!