Lang Leve de Liefde Beeld © Lang Leve de Liefde 06-01-2022 SBS6

LLDL-deelneemster létterlijk in vuur en vlam tijdens date

7 januari 2022 08:31

Tijdens het SBS6-datingprogramma 'Lang Leve de Liefde' komt het regelmatig voor dat twee deelnemers elkaar in vuur en vlam zetten. Maar zo letterlijk als de 21-jarige Chantal donderdagavond, had nog niemand het genomen.

"Ik steek mijn eigen haar in de fik!"

Na een jaar single zijn vindt Jeroen van 24, die 'gewoon een lekker wijf zoekt', dat hij wel weer een partner verdient. De matchmakers van Lange Leve de Liefde hebben de 21-jarige Chantal uit Culemborg voor hem uitgekozen, die nu een half jaartje op de markt is en aan zelfvertrouwen geen gebrek heeft. 

Ervaren autoverkopen dat 'ie is, heeft Jeroen allang door dat Chantal op zoek is naar een modelletje bad boy met flinke wat paardenkracht in zijn armen. Maar de 21-jarige blijkt niet onder de indruk en speelt verveeld met haar aansteker terwijl ze elkaar wat beter proberen te leren kennen. En dan komt karma om de hoek kijken, aldus Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will uit Lang Leve de Liefde gaat op zijn knieën voor Willeke

"Ik steek mijn eigen haar in de fik!" roept Chantal opeens verschrikt, die eerder in de uitzending zichzelf nog 'bovengemiddeld knap' noemde. "Ik krijg, als ik ergens op een app ga, of op WhatApp, ik krijg bijna duizend complimenten per dag", aldus Chantal.

Ondanks de hete avond, is de vlam tussen Chantal en Jeroen niet overgesprongen. De 21-jarige besluit dan ook haar koffers te pakken en weer naar huis te gaan. 'Hell no dat ik ga verlengen met deze lelijkerd', schrijft ze aan haar vriendin. En dat is volgens veel kijkers maar de beste oplossing:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen uit LLDL legt eindelijk uit waarom hij croissantjes op fornuis opwarmde

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van donderdag hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!