First Dates Beeld © First Dates 06-01-2022 BNNVARA

Kijkers First Dates ervaren plaatsvervangde schaamte na serenade

7 januari 2022 09:12

De 23-jarige ondernemer Luc uit Bloemendaal staat vrijwel bijna elk weekend op het podium, maar draait er zijn hand ook niet voor om een moppie te zingen in de kroeg of gewoon midden in het restaurant van 'First Dates'. En dat levert bijzondere beelden op.

"Overal waar ik kom ga ik zingen, dus ik dacht ik ga nu ook even zingen”

"Bij de feestjes in het weekend zing in voornamelijk Nederlandse muziek, maar wil je iets totaal anders zoals Spaans of Italiaans? Bel me op en we kunnen wat regelen!" verkoopt Luc zichzelf. Hij zoekt dan ook een vriendin die zijn hobby met hem deelt, en - niet geheel onbelangrijk - een 'natural beauty' is.

Dat zit bij de 23-jarige Julienne uit Haarlem wel snor. Daarnaast bezit ze ook nog eens over een ijzersterke fore- en backhand. Luc is dan ook meteen onder de indruk en schat zijn kansen hoog in. Helemaal omdat Julienne tijdens de date aangeeft wel van een dansje te houden en vertelt mee te zingen als ze een drankje op heeft. Dat klink Luc als muziek in de oren. "Drink nog maar een drankje, dan gaan we straks samen naar de karaokebar", spoort hij haar aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Oude bekenden' te zien in First Dates-kerstspecial

Zelf heeft hij niet zoveel aanmoediging nodig en pakt de pepermolen erbij om zijn date te trakteren op een serenade. "Overal waar ik kom ga ik zingen, dus ik dacht ik ga nu ook even zingen”, vertelt hij. Hoewel Julienne onder de indruk is, vertelt ze naderhand wel dat ze even schrok. "Ik dacht eerst: dat méén je niet", lacht ze voor de camera.

Zijn muzikale ode heeft duidelijk geholpen, want de twee willen elkaar graag nog een keertje zien. Maar Luc heeft nooit meer voor Julienne gezongen. En dat is maar beter ook volgens Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Jansen wil meedoen aan First Dates: 'Wil niet alleen blijven'

First Dates is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij NPO3. Kijk de aflevering van donderdag hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!