Lily James en Sebastian Stan in 'Pam & Tommy' Beeld © Hulu/Disney

Pam & Tommy krijgen schrik van hun leven in nieuwe trailer van Disney-serie

7 januari 2022 11:31

De liefde spatte er in de jaren 90 van af tussen Pamela Anderson (54) en Tommy Lee (59). De twee konden niet van elkaar afblijven en dat werd nog eens pijnlijk duidelijk toen er een sekstape gelekt werd van de twee. Het schandaal is nu het onderwerp van de serie 'Pam & Tommy', waarvan de tweede trailer net is uitgebracht.

Menig jongenskamer hing in de jaren 90 vol met posters van Pamela die in een rode bikini over het strand rent in Baywatch. Het sekssymbool leek het perfecte leven te lijden, mede dankzij haar romance met Tommy. De twee werden vaak innig gespot, maar na een inbraak waarbij hun sekstape werd gejat, zagen hun fans meer van hen dan zij ooit hadden verwacht. In Pam & Tommy, de nieuwe serie van de streamingdienst Hulu, krijgen we te zien hoe dit eraan toeging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily James tot 5 uur in de visagie voor Pamela Anderson-transformatie

Het is tegenwoordig moeilijk voor te stellen, maar destijds was het de eerste keer dat er een sekstape verscheen van beroemdheden. Bovendien was het internet nog niet zo groot toen, maar iedereen wist toch de videoband in handen te krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Courtney Love pislink over serie rondom Pamela Anderson

Lily James neemt de rol van Pam op zich, met Sebastian Stan als haar tegenspeler Tommy. De serie Pam & Tommy is vanaf 2 februari te zien op Disney+. 

Het zijn niet de enige Amerikaanse supersterren die hun weg hebben gevonden naar de streamingdiensten. Ook de Kardashians schitteren binnenkort weer in een realityshow voor Disney:

Keren de Kardashians ooit nog terug met realityserie?

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!