Beeld © KRO-NCRV

Yuki over verdwenen libido tijdens Expeditie: 'Gebeurde niets daar beneden'

10 januari 2022 20:59

Yuki Kempees (36) van KrisKross Amsterdam was maandagavond 'de uitdager' in 'De Slimste Mens'. Na een vraag over Kroatië, het land waar 'Expeditie Robinson' dit jaar het toneel van was, werd de zanger nog even een pikante vraag voorgeschoteld. Of zijn libido verlaagd was gedurende het avontuur.

"Ik denk dat een menselijk lichaam alles uitschakelt wat het enigszins overbodig vindt"

Presentator Philip Freriks zegt in de show het 'wel intrigerend' te vinden dat Expeditie Robinson een aanslag schijnt te zijn op je libido. "Ik denk dat een menselijk lichaam alles uitschakelt wat het enigszins overbodig vindt", antwoord Yuki daarop. "Dus daar is ook libido een deel van."

Yuki vertelt vervolgens dat hij in een overlevingsstand zat. "Je kijkt naar beneden en denkt: Ja, daar gaat helemaal niks gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yuki Kempees 'schrok zich kapot' van vragen De Slimste Mens

Na twee weken besloot Yuki te testen of zijn libido gedaald was. "Ik wilde proberen of ik het op kon wekken, om te kijken of het daadwerkelijk zo was. Helemaal niks. Plassen om het plassen." Het laat Philip niet onberoerd. "Sjonge, wat een ernstig programma."

Uiteraard was Yuki vooral aanwezig om het spel te spelen. De vragen die Philip stelt, had hij wel een beetje onderschat. In de video hieronder vertelt hij daarover.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yuki stond iedere dag op punt om te vertrekken uit Expeditie Robinson

De Slimste Mens zie je iedere werkdag om 20:30 uur op NPO2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!