Beeld © SBS6 / Talpa

Wisselende eerste reacties op nieuwe 'meningenshow' VI Vandaag

10 januari 2022 21:46

De eerste uitzending van 'VI Vandaag', de 'meningenshow' van Wilfred Genee (54), René van der Gijp (60) en Johan Derksen (72), was maandagavond te zien. In het programma praat het bekende drietal met een aantal vaste gasten over de sleur van de dag.

"Het is de Koffietijd van de late avond, maar dan met mannen"

Wilfred opende de uitzending met een bericht aan de kijkers. "Het is misschien wel het begin van iets heel moois, of misschien ook niet." Voor Johan is deze talkshow, die zij zelf liever een 'meningenshow' noemen, een droom die uitkomt. "Ik vind het prachtig", vertelt hij. 

De allereerste tafelgast, is niemand minder dan Özcan Akyol, die zich eerder kritisch uitliet over programma's van Wilfred, René en Johan. En het eerste onderwerp aan tafel was de rel rondom Akwasi.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wilfred Genee gaat 'radio absoluut heel erg missen'

Ook de kijkers van het programma kijken uiteraard voor het eerst. En zij steken hun meningen, die behoorlijk uiteen lopen, niet onder stoelen of banken. Zo zegt iemand de eerste gast en het eerste onderwerp 'een reden te vinden om af te haken'. Iemand anders noemt het programma 'de Koffietijd van de late avond, maar dan met mannen'. Een andere kijker zegt het volgende over de eerste minuten van de show: 'Johan is gewoon de oude, Wilfred is weer moe, René weet nergens van. Kortom, precies zoals vooraf werd verwacht.' 

Weer andere mensen reageren louter positief en zijn 'nu al fan' van het programma. 'Wat een heerlijk programma', zegt weer iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wilfred Genee: 'De luchtigheid moet terug op de late avond'

Eén van de vaste gasten in VI Vandaag is Wouter de Vries, de broer van de overleden Peter R.. In de video hieronder vertelt hij waarom hij het aanbod om regelmatig aan te schuiven niet af kon slaan.

Om deze reden zei broer Peter R. 'ja' tegen VI Vandaag

01:43

VI Vandaag zie je iedere werkdag om 21:30 uur op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!