Castfoto GTST seizoen 32 Beeld © Feriet Tunc

Deze BN'er duikt op in Goede Tijden, Slechte Tijden

11 januari 2022 17:18

Er verschijnt binnenkort een speciale gast in een aflevering van Nederlands langstlopende soap, 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Tipje van de sluier: het is een man met vele talenten.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over een nieuwe aflevering van GTST die vandaag op Videoland is verschenen.

''Ze doen het met elkaar''

In de aflevering van volgende week dinsdag, die je nu alvast vooruit kan kijken bij Videoland, kunnen we voor het eerst de acteerkunsten van zanger en acteur Charly Luske in GTST bewonderen. Hij vertolkt de rol van jurist Lars.

Lars denkt een afspraak te hebben met Nina over juridisch advies, maar is daar eigenlijk voor een heel andere reden. De vriend van Nina, Bing, heeft het bed gedeeld met de vriendin van Lars en wil hem daarvan op de hoogte brengen. ''Ze doen het met elkaar. Ze hebben seks gehad'', zegt de zichtbaar aangeslagen Nina. ''Ik weet het, ik was zelf ook helemaal in shock'', zegt ze voordat Lars heeft kunnen reageren. Maar wat blijkt: Lars weet hier gewoon vanaf. De twee hebben namelijk een open relatie. Na het gesprek blijft Nina verslagen achter. 

Charly Luske
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

GTST-soapie Tamara Brinkman onthult hoe ze 'lekker mindful' blijft

Het is helaas een eenmalige verschijning van de zanger en acteur in Meerdijk. Na de scène, die een paar minuten duurt, verliet Charly alweer het toneel. Hoe het tussen Nina en Bing afloopt kun je hier bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Babette van Veen niet van plan om GTST-afscheid te kijken

De cast van GTST is natuurlijk ijzersterk, maar ook zij ontkomen er niet aan om af en toe eens de mist in te gaan. Een ongeluk - of verspreking - zit namelijk in een klein hoekje. Zo is te zien in de video hieronder. 

GTST zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!