Cheer Beeld © Netflix

Tweede seizoen Netflix-docu Cheer nu te zien

12 januari 2022 08:00

De Netflix-documentaire 'Cheer' werd in één klap populair in 2020. De docureeks volgt een bijzonder getalenteerde groep cheerleaders op het Navarro College in Corsicana, die bekend staan om hun perfect uitgevoerde routines. Vanaf vandaag is het tweede deel te zien op de streamingdienst. Daarin wordt óók aandacht besteed aan de misbruikzaken rondom castleden.

Alle negen afleveringen van het tweede seizoen staan in één keer op Netflix, dus bingen is een optie. Wie in ieder geval terug is, is coach Monica Aldama. Zij helpt haar cheerleaders nog steeds om om te gaan met de druk, examens en alles wat er in hun leven speelt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Netflix-docuserie Cheer keert terug met tweede seizoen

In het tweede seizoen wordt er aandacht besteed aan Jerry Harris, die in september 2020 werd aangehouden vanwege kindermisbruik. De toen 19-jarige Jerry had twee jongens van 13 en 14 jaar suggestieve seksueel getinte berichten gestuurd waarin hij vroeg om foto's en uiteindelijk op zoek bleek naar seks. De acteur gaf toe, maar de rechtszaak is nog altijd niet afgelopen. 

In de trailer van seizoen twee is te zien hoe Jerry wordt gearresteerd door de FBI. Ook zien we hoe zijn coach Monica hierop reageert. Benieuwd? De trailer zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!