Beeld © ANP / RTL

Loretta Schrijver spreekt Glennis Grace aan op 'niet leuk' gedrag in TVOH

12 januari 2022 08:29

Aan tafel bij 'Koffietijd' is het vaak uitsluitend gezellig. Maar toen Glennis Grace (43) te gast was, moest presentatrice Loretta Schrijver (65) toch even zeggen wat ze van haar gedrag als coach in 'The Voice' vond. Loretta vindt bepaalde dingen namelijk 'niet leuk' van de nieuwe coach.

"Waar is het kritiek en waar ga je grappen maken over iemand?

Na het optreden van de 23-jarige Niene in de eerste aflevering, stak Glennis haar mening niet onder stoelen of banken. Ook zat ze even met haar vingers in haar oren. Dat vindt Loretta niet netjes. "Nou heb ik het gekeken en toen zag ik op een gegeven moment ,en dat vond ik dan weer niet leuk van de jury, en ik moet zeggen: dat vond ik ook van jou niet zo leuk, dat je met je vingers in de oren ging zitten."

Ook een moment van coach Ali B kon Loretta niet waarderen, toen hij een jongen na ging doen die heavy metal zong en niet 'door was'. "Die jongen gaat heel beteuterd af, wat ik snap, en dan doet Ali hem na. Dat moet je níet doen, want dat vind ik niet leuk." Glennis daarop: "Ik zal het zeggen tegen hem."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anouk blij met Glennis als TVOH-coach: 'Ik lijk nu aardiger'

Glennis zegt vervolgens dat het soms lastig is om drie dagen achter elkaar audities aan te horen. "Soms word je ook wel eens murw. Je moet ook een beetje de grap erin houden en the joke. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt."

Loretta vindt dat 'respect voor de kandidaat'. "Het is wel een beetje een glijdende schaal, het is wel gevaarlijk. Waar is het kritiek en waar ga je grappen maken over iemand?"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

TVOH-coach Glennis Grace: 'Ik zal nooit mijn woorden terugnemen'

Het hele gesprek met Glennis en Loretta zie je hieronder terug.

Glennis is de nieuwe coach in 'The Voice of Holland'

11:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!