De deelnemers van 'Love Island' Beeld © Nick van Ormondt/RTL

Voormalig deelnemer maakt Love Island-geheimen openbaar

13 januari 2022 15:54

Marit maakte in het tweede seizoen van 'Love Island' deel uit van het Casa Amor-team vol bloedmooie vrouwen die het de mannen nóg moeilijker moesten maken dan het al was. Helaas hield haar avontuur al na vier dagen op. "Ik had het graag anders gezien... nee, dat is niet waar", zegt ze daar nu over.

"Het leuke was dat we helemaal geen interverbinding hadden. Of überhaupt verbinding"

In een videoreeks op TikTok onthult de Volendamse bombshell het een en ander over haar tijd in de Casa Amor-villa, waar ze probeerde Mattheüs en Raphaëlla uit elkaar te drijven. In de filmpjes blikt Marit niet alleen terug op haar korte verblijf, ook deelt ze wat 'inside info' met haar volgers. "Ik kan je vertellen: er is daar een hoop gebeurd in vrij korte tijd", aldus Marit.

Als eerste kijkt de voormalig realityster haar entree terug. "Dat was best ongemakkelijk", weet ze nog. "We waren ergens in the middle of nowhere en dan moest je dit allemaal gaan zeggen, zat je daar in je bikini."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mert van Love Island geeft ongezouten mening over relatie Niek en Joan

Marit onthult nog meer geheimen. Zo hebben ze hun 'loopje' naar de villa bijvoorbeeld wel drie keer op moeten nemen. "Je ziet die hakken en die stenen, het was gewoon niet te doen", beschrijft ze. "Voor wie het heeft gezien: hierna kwam Fabiënne binnen en die is oprecht gevallen en heeft het meerdere keren moeten doen." Daarnaast vertelt Marit ook nog het een en ander over de 'beach hut', waarin de singles altijd hun quotes opnemen. "Dat moet wel altijd in de tegenwoordige tijd", aldus de Love Island-babe. "Je moet zeggen: we hebben nú een poolparty, terwijl het al een uur geleden is."

En die berichtjes die de deelnemers de hele dag krijgen? Die komen helemaal niet aan! "Het leuke was dat we helemaal geen interverbinding hadden. Of überhaupt verbinding", klinkt het in de TikTok-video. Het is de productie van het programma die een 'berichtje' tikt op de telefoon en hem vervolgens aan één van de kandidaten geeft. "Het berichtje komt dus eigenlijk helemaal niet binnen. Althans, dat was hoe het in Casa Amor was. Van de villa weet ik het niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim en Raina na Love Island klaar voor volgende stap: 'Soulmate gevonden'

Naast internetverbinding was er ook nauwelijks muziek, verklapt Marit. "We hadden maar één heel klein boxje." Ook ontbrak het aan vaste camera’s, die in de villa van Love Island juist op elke aanwezige centimeter aanwezig zijn. Er waren volgens Marit maar drie cameramannen bij hen in de villa en ’s nachts werd er niet gefilmd. "Daar later meer over", zo sluit ze de reeks mysterieus af. Hoogste tijd voor een deel drie dus!

Marit vond tijdens haar deelname aan Love Island helaas niet haar perfecte match. Job en Esmee wél. RTL Boulevard sprak hen net na de finale, die door hen gewonnen werd.

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imen uit Love Island in de wolken met haar nieuwe vriend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!