Rapper sor Beeld © ANP

Maestro-winnaar sor dacht dat Simone Kleinsma zou winnen

16 januari 2022 22:05

Rapper sor (25) is "oprecht gelukkig van binnen" nu hij het zesde seizoen van 'Maestro' heeft gewonnen. Zondagavond versloeg hij met 72 procent van de stemmen zijn concurrente Simone Kleinsma (63) in de finale van het dirigeerprogramma op NPO 1.

"Ik ben niet zo vaak als zij op tv en veel mensen kennen mij nog niet, dus ik dacht eigenlijk dat zij de meeste stemmen zou krijgen"

"Om goed te beschrijven hoe ik mij voel: oh my god", zegt Rosario Mussendijk, zoals sor voluit heet, met een lach van oor tot oor. De rapper is door het dolle heen dat hij gewonnen heeft. "Ik ben helemaal flabbergasted." In eerdere afleveringen nam hij het al op tegen Plien van Bennekom, Eva Cleven, Pieter Jan Hagens, Bram Krikke en Henk Spaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simone Kleinsma in nieuwe Maestro: 'Narrig als ze me niet vroegen'

Hoe cliché het ook klinkt: sor zag het zelf niet aankomen dat hij zou winnen. "In de finale gingen Simone en ik nek-aan-nek. Ik ben niet zo vaak als zij op tv en veel mensen kennen mij nog niet, dus ik dacht eigenlijk dat zij de meeste stemmen zou krijgen." Toch stemde de grote meerderheid van het publiek op sor. "Geen idee waarom, blijkbaar viel ik in de smaak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finalisten Maestro niet competitief ingesteld: 'Gunnen het elkaar'

In de toekomst is de 25-jarige rapper zeker van plan door te gaan met klassieke muziek. "100 procent zeker", verzekert hij. "Ik heb al een hoop plannen liggen, maar daar kan ik helaas nog even niets over zeggen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!