Leroy Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Aan dit programma heeft Leroy uit Big Brother óók meegedaan

17 januari 2022 16:29

Er hebben zich dit weekend weer een aantal nieuwe bewoners in het 'Big Brother'-huis gemeld, drie om precies te zijn. Daar is Leroy, die voor een aantal kijkers een wel erg bekend gezicht heeft, er ééntje van. En dat kan kloppen: het is namelijk niet het eerste realityprogramma waar de kandidaat aan meedoet.

''Ik kan wel zeggen van ja, als ik mijn broek omlaag doe''

In 2020 verscheen de Big Brother-deelnemer in het liefdesprogramma Lang Leve de Liefde. Leroy was daar op date met Anita.

Helemaal vlekkeloos verloopt deze date niet. Leroy laat vrijwel meteen het achterste van zijn tong zien, iets wat hij misschien beter niet had kunnen doen. Zo vertelt hij onder meer dat hij 'meer dan 1000 Tinder-matches heeft'. Ook doet hij wel erg zijn best om complimentjes te krijgen van Anita, tot het ongemakkelijke aan toe. 

Ook als de vragenkaartjes erbij worden gehaald neemt Leroy geen blad voor de mond. ''Houd jij ervan om verwend te worden? Zo ja, hoe dan?'' leest Anita voor. ''Wat is verwennen? Ik kan wel zeggen van ja, als ik mijn broek omlaag doe'', antwoordt Leroy. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Bewoners Big Brother moeten zelfs voor warm water werken'

Ondanks dat de date op een bijzondere manier verloopt, lijken de twee in eerste instantie een toekomst met elkaar wel te zien zitten. Leroy en Anita zijn na het programma nog een tijd gaan daten, maar besloten na drie maanden toch ieder een eigen kant op te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste kus tussen Vera en Dimitri in Big Brother

Of Leroy in de Big Brother-villa de liefde zal vinden, dat is nog een vraag. Wat we wel weten is dat de klik tussen medebewoners Vera en Dimitri steeds romantischer lijkt te worden en afgelopen week was daar zelfs de eerste kus tussen de tortelduifjes. Je ziet het in de video hieronder. 

Eerste kus tussen Vera en Dimitri in Big Brother

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!