Melvin en Xanegay Beeld © Instagram @melvin.xanegay

Lang Leve de Liefde-koppel in verwachting van eerste kindje

18 januari 2022 11:36

Het gebeurt niet vaak in 'Lang Leve de Liefde', maar als Xanegay en Melvin het appartement betreden schiet Cupido raak. Het gaat inmiddels zo goed tussen het zelfbenoemde 'power couple' dat ze groot nieuws hebben: Xanegay is in verwachting.

"Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn"

Voor zover bekend betekent dit dat Xanegay en Melvin de eersten zijn die een kind verwachten nadat ze de liefde vinden in het programma. Groot nieuws dus, zo vinden ook de programmamakers. 'BABY ON THE WAY! Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn!' schrijven zij op Facebook. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-deelneemster létterlijk in vuur en vlam tijdens date

Xanegay en Melvin ontmoetten elkaar in mei 2021 via het programma. In eerste instantie springt de vonk niet over en verlaten ze single én vroegtijdig het liefdesnestje. Toch blijft het koppel na de opnames contact houden: eenmaal thuis bloeit de liefde op en de rest is inmiddels geschiedenis. Het is niet bekend wanneer Xanegay is uitgerekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Date in LLDL neemt bijzondere wending als tantra geopperd wordt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!