Jan, Selly, Beau, Bram, Bobbie, Tijn van Erven Dorens Beeld © ANP

Beau vindt dít het 'grootste gemis' sinds kids uit huis zijn

23 januari 2022 23:30

Trouwe volgers van Beau van Erven Dorens (51) wisten het al: de presentator kampt met het lege-nest-syndroom sinds drie van zijn vier zoons het huis uit zijn. In zijn praatprogramma 'Lago di Beau' bespreekt hij wat hij het meeste mist met zijn gast Ernst Kuipers (62).

"Ik vind het grootste gemis van dat ze uit huis zijn"

Terwijl Beau en Ernst genieten van de Italiaanse lekkernijen, hebben ze het over het leven. Beide vaders hebben hun kids zien uitvliegen en wisselen hun ervaringen uit. "Ik vind het grootste gemis van dat ze uit huis zijn, die volle tafel met die schrokkende jongens", zegt Beau over zijn zoons Bram, Tijn en Bobbie. Alleen Beaus jongste, Jan Arie, woont nog bij hem en zijn vrouw Selly. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens heeft het zwaar nu kinderen zijn uitgevlogen: 'Leeg in huis'

"Was het bij jou ook dat ze zo ontzettend veel eten, dat je denkt: dit is niet gezond?" vraagt Beau aan Ernst. Dat herkent de nieuwe minister van Volksgezondheid, Sport en Welzijn. Al vindt Ernst het inmiddels weer wennen als zijn kinderen weer over de vloer komen, aangezien het dan klinkt alsof ze de 'boel weer aan het afbreken' zijn. 

Er was best wat te doen om Lago di Beau. Sommigen vonden de gelijkenis met Villa Felderhof wel erg overduidelijk: 

'Rik Felderhof sprak Beau aan over gelijkenis programma'

04:12

Naast Ernst was Edsilia Rombley te gast in wat alweer de laatste aflevering van Lago di Beau was. Het programma is terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!