Dyantha Brooks Beeld © ANP

Dyantha Brooks kan tranen niet bedwingen in Rooijakkers Over De Vloer

19 januari 2022 21:59

Vandaag een primeur in 'Rooijakkers Over De Vloer': Niet Art Rooijakkers (45) zelf, maar Ewout Genemans (36) neemt één keer het stokje over, omdat Art in quarantaine zit. Ewout gaat in deze aflevering langs bij de 'Shownieuws'-presentatrice én oud-kandidaat van 'Expeditie Robinson': Dyantha Brooks (33). De zwangere presentatrice laat in deze aflevering zichzelf van haar emotionele kant zien.

''Ik word er gelijk wel emotioneel van''

Nadat Ewout een middag heeft gespendeerd bij Dyantha en haar gezin thuis, en een stukje heeft gewandeld op de Albert Cuypmarkt, werd het tijd om langs de ouders van Dyantha te gaan. Vol trots vertellen de ouders van de presentatrice hoe ze hun dochter iedere dag weer vol bewondering op de buis volgen. ''Het is je dochter en ineens zie je haar op tv. Ze wordt een beetje een ster'', vertelt haar moeder. Ook de vader van Dyantha spreekt over hoe trots hij is op zijn dochter, nadat Ewout hem dit vraagt. ''100 procent'', zegt hij vol overtuiging. ''300 procent'', voegt hij daaraan toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers heeft corona, met tweeling in isolatie

Dyantha zelf houdt het na deze woorden van haar ouders niet meer droog en schiet in de tranen. ''Ik word er gelijk heel emotioneel van. Ik vind het heel mooi dat mijn ouders zo trots zijn'', vertelt ze ontroerd. De zwangere presentatrice probeert haar tranen in bedwang te houden en zegt lachend: ''Komt door de hormonen.'' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets

Niet alleen Dyantha's ouders zijn groot fan, maar ook haar oma heeft er een handje van. ''Ik kijk alles'', zegt haar oma. ''Alle blaadjes koop ik. Altijd bij de Albert Heijn. Alle blaadjes. Ik ben ontzettend trots'', voegt haar oma toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dyantha Brooks in verwachting van tweede kindje: ‘Dankbaar’

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4 of terug te kijken bij Videoland. Bekijk hier alvast een fragment uit de uitzending. 

Dyantha Brooks hoopt op een 'elftal aan kinderen'

03:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!