Beeld © Married at First Sight

Commentaar op Married at First Sight: 'Doet alleen mee voor de fame'

19 januari 2022 11:54

In de derde aflevering van het populaire trouwprogramma maken we kennis met het vierde koppel dat al hun vertrouwen legt in de experts van 'Married at First Sight'. Maar, zoals Carlo Boszhard (52) al in de uitzending aanstipt, is de ene helft daarvan een oude bekende. De 26-jarige Joep uit Eindhoven heeft namelijk in 2020 al meegedaan aan 'De Bachelorette'. Daarom vinden veel kijkers dat hij geen tweede kans op liefde verdient.

"Geef iemand anders een kans"

Waar hij tijdens zijn deelname aan De Bachelorette het hart van Gaby Blaaser probeerde te veroveren, is hij nu gekoppeld aan de 26-jarige Caroline uit Utrecht. Zij wil graag weer 'dat samen-gevoel' met iemand. Een type heeft ze niet. Belangrijk vindt de aanstaande bruid dat haar man zich openstelt en stoer is, maar wel een klein hartje heeft. 

Dit zijn potentiële love birds Joep en Caroline

03:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Primeur in Married at First Sight na bruiloft Astrid en Sander

Via Twitter laten fans van het programma weten de relatie in ieder geval weinig kans van slagen te geven. Ook zijn velen het niet eens met het feit dat Joep, die eerder al voor het oog van heel Nederland op zoek ging naar de liefde, wederom zijn opwachting maakt in een liefdesprogramma. 'Waarom kiezen ze van ALLE vrijgezellen mannen, Joep. Die al aan een datingshow heeft meegedaan. Geef iemand anders een kans', schrijft iemand dan ook. Andere kijkers vragen zich hardop af of de aanstaande bruidegom binnenkort ook in Ex on the Beach of Lang Leve de Liefde te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig Bachelorette-ster duikt op in MAFS: 'Ga nu voor innerlijk'

Het is overigens niet de eerste keer dat er een oude bekende opduikt in MAFS. Zo was Milly, die in 2019 aan het programma meedeed, ook ooit al eens te zien in First Dates. Ook de veelbesproken Chantal nam eerder al plaats in het First Dates-restaurant.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!