Jay en Lisa Beeld © NPO

Wat een Stel-kijkers hebben mening klaar over kinderwens EOTB-stel Lisa en Jay

19 januari 2022 15:41

Lisa spoelde drie jaar gelden aan op het strand van 'Ex On The Beach: Double Dutch’ en kreeg kort daarna een relatie met Jay Zwarts. Inmiddels hebben de twee een bekende naam voor zichzelf opgebouwd op social media, en proberen nu ook op tv een vast gezicht te worden. Toch lijkt het erop dat Nederland hier niet op zit te wachten, want na hun deelname aan het NPO-programma 'Wat een Stel', wordt het koppel overladen met kritiek.

''Bij sommige mensen denk je weleens: goh dat zouden ze moeten verbieden''

In Wat een Stel worden tien koppels gevolgd die het komende jaar een doel willen behalen. Lisa en Jay willen in het jaar 2022 kijken of ze klaar zijn voor een kleine spruit. Het is namelijk Lisa’s droom om zwanger te worden én het liefst willen ze een jongetje.  

De uitslag van allerlei zwangerschapsonderzoeken zijn positief en dat vergroot de kans dat er toch echt een klein wondertje gaat komen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lisa van EOTB wil meedoen aan Temptation met nieuwe vriend

Kijkers hebben geen goed woord over voor het stel en zijn van mening dat ze nog lang niet klaar zijn voor kinderen. 'Ze zullen vast lieve ouders worden. Maar bij sommige mensen denk je weleens: goh dat zouden ze moeten verbieden', schrijft iemand. 'Oh hemel, kinderen die kinderen willen', tweet een ander. Ook vinden mensen dat Lisa en Jay geen podium verdienen. Hieronder lees je meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lisa schittert in videoclip van vriendje

Wat Een Stel is iedere dinsdag om 21:50 uur op NPO 3 te bekijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!