Married at First Sight Sander Beeld © Married at First Sight

MAFS-koppel Astrid en Sander zonder elkaar op huwelijksreis

25 januari 2022 22:25

'Married at First Sight' is en blijft een experiment. De matchmakers leren van alles wat er gebeurt en bepalen wat er beter kan. Zo ook bij Astrid en Sander. Na de bruiloft gaan ze op huwelijksreis, máár (nog) niet samen. En dat is maar goed ook, want de kersverse bruid kan nog wel wat rust gebruiken...

"Het handige daarvoor is dat je toch uit gaat kijken naar het wederzien"

Voor Astrid en Sander zit het officiële gedeelte er alweer op en hebben hun eerste nacht samen doorgebracht. "Het was gewoon een lekkere, relaxte nacht met z’n tweeën", vertelt Sander de volgende morgen met een grote glimlach. "Voor de rest is dat voor ons." Astrid heeft een minder geslaagde nacht achter de rug en is 'bekaf'. Ze moet dan ook even wennen aan het feit dat haar kersverse man meteen al 'aanstaat'.

Het komt haar dan ook goed uit dat ze alleen naar de bestemming van haar huwelijksreis vertrekt, Mallorca - iets dat nieuw is dit seizoen. "De kandidaten reizen in eerste instantie alleen naar de huwelijksreis, want het handige daarvan is dat je toch uit gaat kijken naar het wederzien", legt seksuologe Eveline Stallaart uit. "Tenminste, dat hopen we natuurlijk." Sander is er minder blij mee en vertelt voor de camera: "Ik vind het wel wat minder dat we even uit elkaar gaan en apart reizen. Maar dan kan je ook een beetje wat dingen op je laten inwerken, dat is misschien ook wel even goed. Dat je allebei je eigen dingen hebt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Commentaar op Married at First Sight: 'Doet alleen mee voor de fame'

Met de huwelijksreis zijn Arjan en Maurice nog helemaal niet bezig; eerst moet er nog getrouwd worden. De ouders en zussen van Arjan zijn helaas niet bij de grote dag aanwezig, omdat ze het afkeuren dat hij met een vreemde trouwt. "Het is niet zomaar wat om te trouwen met een wildvreemde. Je leven op z’n kop, alles op z’n kop", vertelt Arjan hierover. "Je sleept iedereen mee in het avontuur. Heel veel vinden het leuk, maar je moet ook respecteren dat er ook een aantal zijn die zeggen: 'Ik vind het niet leuk', en dat is ook goed (…) Het is alleen heel erg jammer, ook voor de familieband. Het is wat het is."

Zenuwen nemen de overhand in MAFS: 'Wordt nooit meer hetzelfde'

00:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Primeur in Married at First Sight na bruiloft Astrid en Sander

Astleigh en Rowan hebben net zo’n vliegende start als Astrid en Sander. "Ik heb er een goed gevoel bij", spreekt Rowan zich na alle plechtigheden uit als de twee even alleen zijn. "Ik merk gewoon dat er echt wel een klik is." En die voelt Astleigh ook: "Het voelt ook helemaal niet raar of zo. Het voelt goed om haar te zoenen (…) Het allerleukste aan haar vind ik de energie die ze uitstraalt en die ik voel en krijg van haar. Dat spreekt me gewoon heel erg aan."

Hij neemt dan ook zijn petje af voor de experts die hen gekoppeld hebben. "We gaan denk ik allebei wel ons uiterste best doen om te kijken waar de match vandaan komt en iets doen om het te laten slagen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig Bachelorette-ster duikt op in MAFS: 'Ga nu voor innerlijk'

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!