Beeld © RTL 4

'Dromenjager' maakt grote indruk in I Can See Your Voice

22 januari 2022 14:48

Zoals we gewend zijn kwamen er gister weer heel wat valse kraaien voorbij in 'I Can See Your Voice', maar gelukkig zat er ook nog een gouden keeltje tussen. De 24-jarige Ilaisa blijkt namelijk, in tegenstelling tot wat de BN’ers in het panel lijken te denken, een prachtige stem te hebben.

In I Can See Your Voice krijgen zes kandidaten de kans om alles uit de kast te halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. Het panel moet deze valse kraaien eruit pikken, maar gisteravond ging dat niet helemaal goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Carlo Boszhard krijgt lesje twerken in I Can See Your Voice

Ilaisa, die tot dat moment de 'dromenjager' wordt genoemd, blijkt namelijk tegen alle verwachtingen in een gouden keeltje te hebben. Ze weet het panel dan ook compleet omver te blazen en ook de kijkers thuis genieten van haar optreden. Na afloop van haar optreden staat haar ook nog een grote verrassing te wachten. De familie woont van Ilaisa woont namelijk in Suriname en vanwege haar studie in Nederland heeft ze hun al een tijdje niet kunnen zien. Het programma heeft echter geregeld dat de familie live via een groot scherm met Ilaisa kan praten en dat levert een ontroerend moment op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia showt geheim talent op podium I Can See Your Voice

Nieuwsgierig naar het optreden van de Dromenjager? Je kunt de aflevering via Videoland terugkijken. Iemand die gister geen goede indruk wist te maken, is de Tuinman. 

Kan deze tuinman zingen of niet?

01:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!