Beeld © Wessel de Groot/ANP

Sonja Bakker doet (kook)boekje open in Hoge Bomen van Jeroen van der Boom

24 januari 2022 11:20

Jeroen van der Boom (49) en zijn piano keren volgende maand terug voor een nieuw seizoen van 'Hoge Bomen'. In alweer de derde reeks van het succesvolle programma maken Frans Bauer (48), Sonja Bakker (47), Ronald Koeman (58), Maarten van der Weijden (40) en Najib Amhali (50) hun opwachting.

In elke aflevering herbeleeft de zanger slash presentator met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Onder begeleiding van Jeroen, zijn huisband en een bekende zanger worden deze liedjes ten gehore gebracht.

We horen anekdotes van jeugdvrienden, bekende collega’s komen met een verrassing, herinneringen worden opgehaald, kortom: elke aflevering is gevuld met een lach en een traan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronald Koeman eerste gast in derde seizoen Hoge Bomen

Jeroen gaf eerder nog aan meer vrouwen te willen in zijn show. Het tweede seizoen was volgens hem een beetje 'een mannenshow' vertelde hij aan De Telegraaf. Onder anderen Fred van Leer, Jack van Gelder, Paul de Leeuw en Robert ten Brink schoven toen aan. 

Sonja Bakker is dit seizoen één van de vrouwen die Jeroen spreekt. De dieetgoeroe ligt momenteel flink onder vuur nadat ze meerdere malen recepten kopieerde van anderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Youp van 't Hek zou 'nooit te gast willen zijn in Hoge Bomen'

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 26 februari om 21.30 uur te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!