Sister Wives Beeld © Getty Images

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

24 januari 2022 14:47

Nieuwe ronde, nieuwe kansen? Als het aan 'Sister Wives'-ster Kody Brown (53) ligt misschien wel. Kody zou volgens een bron overwegen nieuwe vrouwen te zoeken, omdat zijn relaties met zijn vrouwen met de dag achteruitgaan. Dat meldt 'Us Weekly’.

''Hij overweegt een frisse start te maken met nieuwe vrouwen''

"Hij is niet blij met de vrouwen die momenteel dreigen om hem te verlaten", vertelt de bron. 

Na de scheiding van Christine Brown, met wie hij ruim twintig jaar een relatie heeft gehad, onthult Janelle Brown in een nieuwe aflevering van Sister Wives dat ze net als Christine ook weg zou willen bij Kody. "Ik heb hard na moeten denken. Mijn kinderen zijn bijna volwassen en er is geen grote noodzaak meer om te blijven. Het was een geweldige manier om kinderen op te voeden", aldus Janelle. "Tussen mij en Kody... onze relatie is nogal gespannen."

De bron vertelt nu aan Us Weekly dat Janelle hier serieus over nadenkt. Door deze zoveelste tegenslag begint Kody zich af te vragen of hij misschien de liefde moet zoeken bij andere vrouwen. "Hij wil een vrouw die kan accepteren dat hij een hechte band heeft met Robyn en daarom ook veel aandacht aan haar besteedt", zegt de bron.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kody Brown gaat scheiden van een van zijn Sister Wives

Robyn is de nieuwste partner van Kody. Hij scheidde in 2012 van zijn ex Meri Brown, om zo officieel met Robyn te kunnen trouwen en haar drie kinderen te adopteren.

Kody vindt dat het niet aan hem is om een eind te maken aan een relatie en legt de bal daarom bij zijn vrouwen. "In een meervoudig huwelijk heb ik niet het gevoel dat ik degene ben die kan zeggen: 'Het is over en uit'", zo meent Kody. "Ik ben de baas over mijn eigen lichaam, maar het is niet mijn plek om te zeggen: 'Hey, ik ga van je scheiden'. Ik kan dat niet, maar zij zijn wel in die positie om dat te besluiten." Kody heeft zijn vrouwen al verteld dat 'ze kunnen vertrekken' wanneer zij dat willen. 

De realityster maakte in november al duidelijk dat het niet zijn keuze was om de relatie met Christine te beëindigen. 'Christine heeft besloten om te vertrekken. We hebben vele plezierige jaren gehad en ik heb veel respect en bewondering voor haar', schreef hij destijds op Instagram.

Wie de volgende vrouw wordt die Kody zal verlaten, blijft nog een vraag. Duidelijk is wel dat de samenstelling van de Sister Wives in de toekomst niet hetzelfde zal blijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhuisplannen oorzaak scheiding Christine en Kody uit Sister Wives

Makkelijk is het zeker niet, de vader heeft - maar liefst - achttien kinderen om rekening mee te houden. Kody en Meri hebben een dochter genaamd Mariah. Kody en Janelle hebben samen vier zonen, Logan, Hunter, Garrison en Gabriel, en twee dochters, Madison en Savanah.

Met Christine heeft hij ook zes kinderen: vijf dochters genaamd Aspyn, Mykelti, Gwendlyn, Ysabel en Truely, en een zoon Paedon. Robyn had dus al drie kinderen, zoon Dayton en dochters Aurora en Breanna. Deze adopteerde Kody in 2015. Samen hebben ze nog twee kinderen gekregen, zoon Solomon en dochter Ariella.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!