Beeld © AVROTROS

Hunted VIPS-kijkers uiten kritiek op geloofwaardigheid: 'Hoe dan?!'

24 januari 2022 21:17

In het tweede seizoen van 'Hunted VIPS' slaan tien bekende Nederlanders op de vlucht. Wie lukt het om de hunters zeven dagen lang te ontvluchten? Het tweede seizoen van 'Hunted VIPS' is weer begonnen. Hoewel veel kijkers er zin in hebben, heeft een behoorlijk aantal ook kritiek op het programma en de geloofwaardigheid ervan.

"Beetje fake als je het mij vraagt"

De regels zijn simpel: er staat 350 euro op hun bankrekening, ze mogen Nederland niet verlaten én niet langer dan 24 uur op één locatie blijven. Onder andere YouTuber Kalvijn en zijn vriendin Nina Warink, Tatum Dagelet en haar broer Mingus en Daniël Boissevain en zijn zoon Robin slaan dit seizoen op de vlucht van de hunters.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dennis Weening kon winst Hunted VIPS niet geloven

Vlak na de 'start' slaat ieder koppel meteen op de vlucht. De hunters hebben binnen de kortste keren uitgevogeld waar het busje waarin Tatum en Mingus zijn gevlucht stilstaat. 'Hoe dan?! Ze zien in no time dat een busje heeft stilgestaan', schrijft een kijker op Twitter.

Ook voor allemaal andere mensen hebben ze de direct goede leads. 'Zo snel gaat het in werkelijkheid gewoon niet. Het moet wel een beetje geloofwaardig blijven. Jammer', reageert iemand. Een ander: 'Hoe doorzichtig, dat Hunted. Net na de vlucht heeft men al camerabeelden. Beetje fake als je het mij vraagt. Een week onder de radar blijven in Nederland is echt niet moeilijk.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers zijn boos: 'Hunted-finale lijkt doorgestoken kaart'

Hunted VIPS zie je iedere maandag om 20:30 uur op NPO2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!