Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Drama en leugens wisselen elkaar af in Bachelor-promo met Fabrizio

25 januari 2022 10:46

Na een periode van hoge pieken, diepe dalen en kortstondige relaties is Fabrizio Tzinaridis (30) klaar om de ware te ontmoeten. In een teaser van het Vlaamse seizoen van 'De Bachelor' lopen de spanningen alleen zo hoog op dat het de grote vraag is of Fabrizio na zijn zoveelste liefdesavontuur wel met een vrouw aan zijn armen naar huis gaat.

"Er was eens, niet heel lang geleden, een knappe ondernemende prins"

"Er was eens, niet heel lang geleden, een knappe ondernemende prins..." Met die woorden begint het promotiefilmpje voor het nieuwe seizoen van De Bachelor met de realityster. Fabrizio is op zoek naar 'de prinses van zijn dromen' en hoopt haar via het liefdesprogramma te vinden. Dat de zoektocht naar ware liefde niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, blijkt wel uit de volgende beelden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig Temptation-verleider Fabrizio 'geen fan van onenightstands'

Drama, intriges en zelfs een vrouw die de strijd wil opgeven passeren de revue in de korte video. Vermoeiende gesprekken, twijfels over oprechtheid en leugens lijken dus de boventoon te voeren in het nu al spraakmakende seizoenGelukkig kan Fabrizio hulp inschakelen: presentatrice Goedele Liekens staat hem tijdens het proces bij om de realityster naar zijn prinses te leiden. 

Over zijn nieuwe avontuur schreef Fabrizio eerder: 'Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis.' Hij vervolgt: 'Ik ben een happy single, maar het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde is soms confronterend. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie.'

Verder laat hij weten dat het vinden van een nieuwe liefde tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is en dat hij altijd het gevoel heeft gehad dat hij zich extra moet bewijzen. Door mee te doen aan De Bachelor hoopt hij dat mensen hem leren kennen zoals hij écht is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio laat van zich horen na negatieve reacties op De Bachelor

In Nederland begint er ook een nieuw seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Dat is vanaf februari te zien bij Videoland. Thomas vertelt in gesprek met RTL Boulevard meer over dit nieuwe avontuur:

Dít is de nieuwe Bachelor na spraakmakende Tony Junior

01:27

Wanneer De Bachelor van start gaat bij de Vlaamse zender Play4 is nog niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!